VR1 Racing

Kenőanyag
2024.03.19.

Speciális összetételű motorolaj egyedülálló molekuláris védelemmel a nagy teljesítményű motorokhoz, magas hőmérsékleti és nagy fordulatszámú felhasználásra. A Győztesek választása.

A Valvoline VR1 motorolaj a Valvoline autóversenyzés terén szerzett hatalmas tapasztalatának eredménye. A VR1 kenőanyagok a versenyolaj-technológia élvonalbeli termékei, amelyek célja a teljesítmény növelése és a nagy teljesítményű motorok védelme versenykörülmények között.

1965-ben, Amerika az izomautók és a sebesség megszállottjainak hazája, amikor a Valvoline™ bemutatja az első, kifejezetten versenyzésre tervezett olajat, VR1 Racing-et. A Valvoline versenyolaja minden idők legnépszerűbb versenyolaja lett, és az is maradt a mai napig, segítve a versenyzőket a maximális teljesítmény elérésében.

 

A VR1 Racing termékcsalád megfelelő választás közúti és versenypályás használatra egyaránt, így kompromisszumok nélkül lehet a szakemberek és a versenyzés szerelmeseinek ideális kenőanyaga. Úgy terveztük, hogy az extrém igénybevételt és a brutális körülményeket is kitűnően bírja, biztosítva a legjobb teljesítményt és védelmet.

 

Mitől különleges egy versenyzésre kifejlesztett motorolaj?

 

A versenyeken használt motorok nagyon eltérő feltételekkel kell, hogy megküzdjenek, mint a normál közúti autózáshoz használt motorok. A magasabb motorfordulatszám (RPM) nagyobb hőmérsékletet és terhelést eredményez, és ehhez speciális kenőanyagra van szükség, amely megfelel a motor igényeinek.

Miért jó választás a VR1 Racing motorolaj?

 

Egyedülálló kenőképességge növeli a teljesítményt, miközben védi a motort magas hőmérsékleten.

A VR1 Racing termékcsaládhoz tartozó versenyolajok létfontosságú összetevői az extra kopásgátló adalékok (ZDDP), amelyek kiváló védelmet nyújtanak a motorkopás ellen.

Az olajfilm stabilitása javítja a versenymotorok tartósságát.

A továbbfejlesztett adaléktechnológia megakadályozza a lerakódások képződését és az üzemanyag szennyeződését, a habzásgátló összetétel pedig kiváló védelmet biztosít magas motorfordulatszámon.

Az új VR1 Racing legfőbb előnyei:

  • Továbbfejlesztett kenési képesség hidegindításkor
  • Magasabb nyírási stabilitás
  • Savképződéssel szembeni ellenállás
  • Oxidációval szembeni ellenállás
  • Alacsonyabb olajfogyasztás

 

Elérhető az alábbi változatokban:

VR1 Racing 5W-50

VR1 Racing 10W-60

VR1 Racing 20W-50

Keresd a Valvoline VR1 Racing morolaj termékeit az Inter Cars Webshopon!

Kapcsolódó cikkek

Sérült hengerfejtömítés – Mik a tünetek, hogyan diagnosztizálható, ki kell-e cserélni?

Poliuretán felfüggesztés elemek a TEDGUM-tól

Nem indul be a motorod tavasszal?

PolStarter – Önindítók és Generátorok Lengyelországból!

MEYLE Lamborghini a DTM-ben!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat