MEGÚJULT AJÁNDÉKKÍNÁLATTAL VÁRUNK
AZ ICOIN OLDALÁN!

Töltsd a nyarat a szabadban! Tekintsd meg újdonságainkat, és szerezd be őket mihamarabb!

Ne maradj le a folyamatosan bővülő Garázsipari termékkínálatunkról!

Mindig jó, ha van kéznél a szervízben egy munkaszék, bármikor szükséged lehet egy új szervizkocsira, a munka fekpad pedig igazi fogyóeszköz egy autószervízben.

Az ICOIN választékában megtalálod ezeket a termékeket, többé nem kell rájuk pénzt költened!

Kínálatunkban mindig találsz felhajtó rámpát, olaj leeresztő tálcát, légkulcsot, hisz ezek bármikor jól jöhetnek szervizedben!

Amennyiben most polírozóra vagy éppen egy új emelőre lenne szükséged, az ICOIN-jaidból ezeket is megveheted!

TUDTAD?

Amennyiben nem tetszik az ICOIN-ban megtalálható választék, jelezheted területi képviselő kollégáinknak, hogy mely terméket rendelnéd meg szívesen, mi pedig rövid időn belül elérhetővé tesszük számodra a kívánt terméket!

Keresd fel telephelyeinket vagy területi képviselőinket, amennyiben másik termékre lenne igényed, mi pedig pár napon belül elérhetővé tesszük számodra!

FONTOS INFORMÁCIÓ!

2022. július 1-től változik az ICOIN-ok jóváírása egyes garázsipari termékek esetében az alábbiak szerint:

A nagyértékű garázsipari berendezések és diagnosztikai készülékek nem vesznek részt az ICOIN programban, így azok megvásárlása után ICOIN-ok nem kerülnek jóváírásra Ügyfeleink részére.

Minden más garázsipari eszközünk megvásárlása esetén természetesen a továbbiakban is honoráljuk a vásárlásokat ICOIN-okkal.

Ez még nem minden!

A jó időre való tekintettel ismét nyári választékkal bővítettük műszaki kínálatunkat, hogy megkönnyítsük a kertben való tevékenykedést. Ajándékozd meg a legújabb műszaki “kütyükkel” vagy a legmenőbb Lego készletekkel gyermekeidet,
lepd meg párodat a legfelkapottabb hajformázókkal!

Ha még mindig nem találtad meg, hogy mire költenéd szívesen ICOIN-jaidat, az ajándékkatalógusban várunk különböző ajándékkártyákkal!

Műszaki termékeink folyamatosan megújulnak az Ajándékkatalógusban!

Szezonális ajánlatainkat is elérheti, azonban a termékválaszték az elektronikai boltokban is folyamatosan változik, így bizonyos termékek azért kerülnek ki választékunkból, mert többé már nem beszerezhetőek!

A választékot folyamatosan frissítjük és figyeljük, hogy mindig naprakészek legyünk!

TUDTAD?

A műszaki termékek beszerzési folyamata miatt, amennyiben ezt az ajándékkategóriát részesíted előnyben, úgy előfordulhat, hogy választott ajándékodra hosszabb ideig szükséges várnod, azonban minden ajándékunkat 30 napon belül kiszolgáljuk!

webkatalógus
webkatalógus

Lepd meg szeretteidet női szépségápolási termékekkel, vagy kényesztesd önmagadat és váltsd be ICOIN-jaidat férfi szépségápolási termékekre!

TUDTAD?

A szépségápolási termékek beszerzési folyamata miatt, választott ajándékod
30 napon belül kiszolgáljuk!

Amennyiben végképp kifogytál a lehetőségekből, válaszd ajándékkártyáink egyikét, mellyekkel tetszőleges termékekre tudod elkölteni ICOIN-jaidat akár a Media Markt, az EMAG, vagy a Decathlon webáruházaiban és/vagy boltjaiban!

Ezen ajándékkártyák digitális/pdf formátumban érkeznek meg hozzád területi képviselőink/ telephelyeink közreműködésével!

TUDTAD?

MOL ajándékkártyáinkat plasztik kártya formájában küldjük el, emiatt ennek beszerzési és átadási folyamata a műszaki termékekhez hasonlóan, akár 30 napot is igénybe vehet!
ajandékkártya
Lépj be a fiókodba és már indíthatod is a megrendelést!

További cikkek

Pünkösdi nyitvatartás és rendelés leadás

febi Indítómotorok és Generátorok – Az erő a meghajtás mögött

Denso Diesel Alkatrészek – A Közös Nyomócsöves szivattyúk

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat