HELLA Black Magic LED sorozat – Egy legenda újjászületése

Motor és tuning
2022.11.17.

A legendás HELLA Black Magic Halogen spotlámpák világszerte hatalmas népszerűségre tettek szert az évek során. Az autórajongók és a szakemberek által egyaránt kedvelt HELLA Black Magic Halogen sorozat a stílus és a teljesítmény ideális választása minden terepjáró kalandhoz.

A HELLA világítási szakértőinek újabb innovációja az off-road világítás terén: a HELLA Black Magic LED sorozat.

A HELLA Black Magic LED kiegészítő lámpák kocka, fénysáv és mini fénysáv formájában kaphatók, hatékonyságukkal a sötétben hagyva a konkurenciát.

 

Rugalmas telepítés

A mellékelt kábel lehetővé teszi a termékek könnyű felszerelését.

A mini fénysáv, fénysáv vagy kocka Flood vagy Spotlight formájában kapható, és felszerelhető, illetve beépíthető a karosszériába vagy a lökhárítóba. A HELLA Black Magic LED sorozat minden tagja készen áll arra, hogy beragyogja a következő kalandot.

HELLA Black Magic LED Kocka

Stílusos fekete megjelenés, kompakt kialakítás: a HELLA Black Magic kockák igazán szemet gyönyörködtetőek, vonzó, teljesen fekete megjelenésükkel kitűnnek a tömegből.

Az alkalmazott technológia is kiemelkedő: az energiatakarékos és hosszú élettartamú LED technológia, valamint a vakításmentes speciális reflektor „varázslatosan” erős megvilágítást biztosít spot- vagy reflektorfényként.

Teljesen por- és vízálló, robusztus kialakítású, így a legnehezebb körülmények között is használható. A két méretváltozat (2,7″ és 3,2″) maximális alkalmazási szabadságot biztosít.

HELLA Black Magic LED Mini fénysáv

Vonzza a szemet: az aerodinamikus HELLA Black Magic mini fénysáv már első pillantásra lenyűgöz ultrakompakt, rendkívül vékony felépítésével és stílusos, teljesen fekete kialakításával – a háztól a konzolig.

A dekoratív ház a legmodernebb technológiát tartalmazza. Az erőteljes, 1600 lumenes fénykibocsátás a speciális reflektorral kombinálva a terep kiváló megvilágítását biztosítja mind a spot, mind a reflektoros változatnál.

Robusztus, szennyeződésálló szerkezettel rendelkezik, teljesen por- és vízálló, valamint innovatív hőkezeléssel rendelkezik, így teljesen alkalmas terepen történő használatra. Induljon a kaland a HELLA Black Magic mini fénysávval.

 

HELLA Black Magic LED Fénysáv

A vékony HELLA Black Magic fénysáv stílusos, teljesen fekete kivitelben kapható – beleértve a konzolokat is. Ezáltal kitűnik a tömegből, és már első pillantásra megragadja a tekintetet.

A felhasznált technológia is kivételes: a változattól függően akár 15 000 lumen fényerő kiemelkedő terepmegvilágítást biztosít. Az intelligens hőkezelés lehetővé teszi a környezeti hőmérséklethez való igazítást, és ennek eredményeként az optimális fénykibocsátást mindenkor.

A por- és vízálló ház és a robusztus felépítés tökéletes választássá teszi még a legkeményebb terepen is. A különböző hosszúságú változatok a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítják a használat során.

Kapcsolódó cikkek

Motorkerékpárok nőknek – Milyen motort válassz?

Hajózzon az Inter Cars-szal – Sierra

Pierburg – Törekvés a fejlődésre

Bővülő a Niterra – NGK gyújtógyertya kínálata, a tisztább jövőért

NTN Corporation – az Atlétikai Világszövetség hivatalos partnere

A ZF innovatív technológiákkal szereli fel a Volta teherautókat

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat