auto

Csúcstechnológia hajtásláncokhoz!

Személygépjármű Tehergépjármű
2022.11.07.
A GKN Automotive újragondolja a közös kapcsolatokat a Face Spline technológiájával. Ahol a hagyományos megoldások nagyrészt csapokat használnak, a Face Spline bordákat használ a kötés elején.
Könnyű, kompakt, erős: A Face Spline technológia kevésbé bonyolult, mint a hagyományos, csapos csatlakozású hajtócsuklók, így kompaktabb és könnyebb. A széles elülső fogazás a teljes csuklófelületen akár 50 százalékkal nagyobb nyomatékot képes produkálni A csuklókúp és egyetlen rögzítőcsavar lehetővé teszi a hézagmentes csatlakozást a kerékagyhoz, egyszerűbbé teszi a kezdeti telepítést és karbantartást, mint valaha. A helytakarékos membránház akár 25 fokos hajlítási szöget tesz lehetővé
Egyedülálló termék: A GKN Automotive az egyetlen beszállító, amely az ST és a Face Spline technológia kombinációját kínálja a piacon, és nem csak OEM beszállítóként játszik létfontosságú szerepet, hanem az utópiacon is. A Face Spline technológia minden fontos nagykereskedőnél elérhető, hogy a műhelyek könnyen javíthassanak Face Spline csatlakozásokkal rendelkező járműveket.
Face Spline illesztési technológia a GKN Automotive-tól Könnyen telepíthető! Különösen erős! Helyet és súlyt is megtakarít a fenntarthatóság érdekében! Egyedülálló kombinációja az ST technológia és Face Spline csatlakozásoknak!
Láttad már a legújabb GKN akciónkat? Vásárolj legalább 90 000 Ft értékben GKN személy-és tehergépjármű termékeket és megajándékozunk egy GKN pulóverrel! Az akció többszörözhető. A promóció az ajándékkészlet erejéig érvényes. Az ajándékok kiszolgálása az akció lezárását követően a vásárlások sorrendjében történik Választható méretek: M, L, XL, XXL

Kapcsolódó cikkek

Sérült hengerfejtömítés – Mik a tünetek, hogyan diagnosztizálható, ki kell-e cserélni?

Poliuretán felfüggesztés elemek a TEDGUM-tól

Nem indul be a motorod tavasszal?

PolStarter – Önindítók és Generátorok Lengyelországból!

MEYLE Lamborghini a DTM-ben!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat