MANN+HUMMEL maszkok a koronavírus ellen

Bizonyára sok olvasónk tisztában van vele, hogy a MANN+HUMMEL többek között a piacvezető szűrőiről híres. A cég több mint ezer mérnökével próbál segíteni világszerte, hogy hatékonyan megelőzzük a koronavírus (SARS-CoV-2) terjedését.

A MANN + HUMMEL régóta jelen van az autóiparban és a nehézipar különböző szegmenseiben egyaránt, viszont 2018-ban bővült a cég élettudományi és természetvédelmi divíziókkal egyaránt. A korábbi Vokes Air Group megvásárlásával a MANN + HUMMEL majdnem kilenc évtizedes bizonyított tapasztalatot csatolhatott a sajátjához levegőszűrés terén.

A MANN+HUMMEL csoport a lehető leggyorsabban próbál alkalmazkodni az új COVID-19 járvány okozta igényekhez. Számtalan textil-gyártóval állnak kapcsolatban, amelyek segítségével nagy mennyiségű szájmaszkot állítanak elő nap mint nap. Az autóipari szűrőket gyártó szegmenseket is ennek a célnak szentelték, és eszerint alakították át őket.

Mindennek fejében még orvosi maszkok (FFP2 / N95) gyártására is készül a cég, melyek mindennapos védelmet nyújtanak majd az egészségügyi dolgozóknak. Ez elsősorban az új gyártóközpontjukban valósul majd meg Kunshan-ban (Kína), ahol további gyártósorokat készülnek telepíteni.

2020.04.14.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat