TRW – féktárcsa az elektromos járművekhez

A TRW a bevált és megbízható alkatrészgyártó féktárcsákat kínál a Tesla S modellhez is.

Az egyre növekvő e-mobilitási piac igényeinek megfelelően gyártott féktárcsák a beszerelő műhelyeknek és végfelhasználóknak kínálnak megoldást az TS modell elhasználódott féktárcsáinak cseréjéhez, megbízható TRW minőségben és költséghatékonyan a gyári alkatrész árakhoz képest.

Az első féktárcsák már elérhetőek, a hátsó tengely féktárcsái 2019 közepére várhatóak.

Minőség és megbízhatóság a vezető pótalkatrész és OES gyártótól.

A TRW az utángyártott alkatrészek piacvezető gyártójaként féktárcsákat szállít a járműgyártók számára is (OE, OES), így megbízhat a kiemelkedő minőségben.  A Tesla Model S féktárcsák a legújabb termékeink a TRW alkatrészek hosszú sorában, amelyek továbbra is a megbízhatóságot biztosítják a szerelők számára.

Teljesítményre tesztelve…

A Tesla Model S féktárcsáinkat EU-ban gyártjuk és házon belül a tesztek alapján újra-terveztük. Magas széntartalmú szürke öntöttvas anyagot (GG15 HC) használunk fel, amely lehetővé teszi a tárcsák jobb hűthetőségét, ami azt jelenti, hogy nem csak kiváló teljesítményt nyújtanak, de maximálisan méret tartók, és ellenálóbbak a vibráció és a mechanikus behatások (NVH) okozta hatásokkal szemben, például a melegedés, rezonancia, ütések és visító hangok tekintetében.

Feketére festett…

A fokozott korrózióállóság és teljesítmény érdekében a Tesla Model S féktárcsáinkat fekete színű réteggel vonjuk be. A tárcsák egyes részeinek speciális fekete festékkel történő borításával létrejön egy egyedi felület, amely kiváló védelmet nyújt a korrózió ellen.

Előnyök műhelyek és járművezetők számára…

A Tesla Model S féktárcsa-választék megjelenésével a beszerelő műhelyeknek lehetősége van arra, hogy növeljék a járművezetőknek kínált beszerelési megoldások számát azáltal, hogy ehhez az egyre népszerűbb típushoz is minőségi utángyártott féktárcsákat tudnak ajánlani. Az ügyfeleknek előny, hogy a választott műhelyben a TRW Tesla Model S féktárcsáinak beszerelését kérhetik – elkerülve ezáltal a márkakereskedőnél a magas karbantartási költségek megfizetését.

2020.01.27.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat