TRW kormányzás és felfüggesztés alkatrészek

A TRW Aftermarket felfüggesztés és kormányzás termékkínálata lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű tengelykitámasztókat, gömbcsuklókat, toló és összekötő rudakat és még sok mást szállítson a haszongépjárművekhez. Az alacsony ötvözettségű acélt és alternatív fémeket, például alumíniumot felhasználva a TRW kiváló minőségű, tartós és hatékony termékeket kínál az összes haszongépjármű számára.

Minden TRW termék megfelel a szigorú eredeti alkatrészek (OE) előírásainak. A független autóalkatrész pótpiac számára készülő termékcsaládunkkal teherautó- és pótkocsi- felfüggesztés-alkatrészek széles választékát kínáljuk a legoptimálisabb teljesítmények eléréséhez.

A TRW kormányzás- és felfüggesztés termékek jellemzői:

  • Az öt különböző mechanika, anyagszerkezeti teszt segít a biztonság javításában
  • Kiváló minőségű anyagok a tartósság és a nagyobb teljesítmény érdekében, hosszú távon pénzt takarítanak meg a vállalkozások számára

Teljes termékszabályozás

Az összes TRW haszongépjármű kormányzás- és felfüggesztés alkatrészt a végsőkig teszteljük és vizsgáljuk, így garantálni tudjuk a kiváló minőséget minden általunk forgalmazott termékre. Ez feljogosít minket arra, hogy Ön nyugodtan választhatja a TRW alkatrészeket, mert a legjobbat kapja.

A TRW haszongépjárművek részlegének kormányzás- és felfüggesztésalkatrész kínálata a következőket tartalmazza:

  • Kormányoszlopok
  • Kormányszervo szivattyúk
  • Kormányművek
  • Pitman karok
  • Toló- és összekötő rudak
  • Gömbfejek
  • V-kitámasztók
  • Egyenes kitámasztók

Amint ez a kimerítő lista is bizonyítja, a TRW kínálata mindenre kiterjed, amikor a teherautó- és egyéb haszongépjármű kormányzásról és felfüggesztésről van szó.

Fejlett ötletek, fejlett termékek

Világszerte több mint 4 000 szakembert, tervezőt, tudóst és iparági szakértőt alkalmazva, gyártjuk a haszongépjárművek legújabb alkatrészeit minden gyártó számára. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan alkatrészeket szállítsunk, amelyek nemcsak a biztonságot, hanem a hatékonyságot is javítják, így Ön és ügyfelei a többiek előtt járnak.

A világ legátfogóbb tesztrendszerei

Minden TRW termékünkkel a legjobbak akarunk lenni, ezért teszteljük őket a végsőkig, mielőtt a piacra kerülnének.

A biztonság és a megbízhatóság két alapvető értékünk, és soha nem fogunk kompromisszumot kötni a minőségben. Ezért minden alkatrészünket az észszerűség határain túl is teszteljük, így a gépjárművezetők nyugodtak lehetnek abban, hogy mindig bízhatnak a járművükben.

Tesztjeink a következőkre terjednek ki:

  • Axiális és radiális rugalmasság, csavaró vizsgálat, keménység meghatározása, hajlító vizsgálat, nyomó és húzó erők – folyáshatár meghatározása

Öt mechanikai tesztünkkel együtt kopási, fáradási, funkcionális és gumiteszteket is elvégezünk annak biztosítása érdekében, hogy a TRW alkatrészek ellenálljanak minden környezeti körülménynek.

A legjobbak legjobbja

A TRW soha nem pihen a múlt babérjain, folyamatosan fejleszti termékeit, ezért is vitték haszongépjármű kormány- és felfüggesztési termékeiket Németországba a FRAUNHOFER-INSTITUT független tesztközpontba. A TRW alkatrészek tolórudak, egyenes-, V-kitámasztók voltak, melyek kiemelkedtek a tömegből. A hat másik iparági vezető gyártóval versenyezve ezek a TRW termékek kiválóak voltak, és csúcsminősítést kaptak a tartósság, az erő és a teljesítmény tekintetében. Ezek a kemény tesztek rávilágítottak arra, hogy a TRW termékek képesek extrém nyomás alatt hosszabb ideig jobban teljesíteni. Ez az iparági elismerés bizonyíték arra, hogy a TRW termékek kompromisszumok nélkül garantálják a valós biztonságot.

Az eredmények a TRW saját tesztelési irányelveinek tanúbizonysága, amelyek arra szolgálnak, hogy az alkatrészeket olyan extrém körülmények között vizsgálják, amelyekkel a gépjárművezetők többsége soha nem fog találkozni. Ez azt jelenti, hogy a haszongépjárművek vezetői nyugodtak lehetnek, bármilyen út- és környezeti viszonyok közepette autóznak, mert bízhatnak a TRW -alkatrészekben.

Mivel az ügyfelek jövedelmezősége egyre szűkül és az idő pénz, ezért kiváló minőségű alkatrészekre van szükség, amelyek csökkentik az utakon kívül eltöltött szerviz időt. Ha olcsóbb, gyengébb minőségű lehetőségek helyett TRW -t használ, javítja ügyfelei haszongépjárműveinek teljesítményét, megbízhatóságát és pénzt takarít meg a vállalkozások számára.

Tolórúd gömbfej

A TRW tolórúdvég kivételesen innovatív kialakítású, kisebb, erősebb és tartósabb, mint valaha.

TRW Xcap

 

 

 

 

Kiváló szolgáltatással támogatva

A TRW alkatrészek fantasztikus teljesítményének támogatása érdekében prémium szintű ügyfélszolgálatot garantálunk. A TRW teljes körű marketing támogatást nyújt, papír és online katalógusokat biztosít, ami azt jelenti, hogy soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni az Ön igényeinek megfelelő terméket. Szakértői technikai támogatással a TRW gondoskodik arról is, hogy a haszongépjármű -alkatrészekre vonatkozó minden kérdésre gyorsan és hatékonyan válaszoljon. Bővebben tájékozódhat weboldalunkon az egyes termékoldalak böngészésével.

Forrás: https://www.trwaftermarket.com/en/commercial-vehicles

 

2021.10.29.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat