fbpx

Teherautó ablaktörlő rendszerek

2021-03-25T08:23:44+01:002021. március 25.|Címkék: , |

0

Valeo az OE ablaktörlő rendszerek egyik vezető gyártója komplett gyártási programját kínálja a pótalkatrész piac számára is: ablaktörlő lapátokat és motorokat.

A Valeo az első és a hátsó ablaktörlő lapátok széles választékát kínálja különböző márkákban (Valeo vagy SWF), amelyeket úgy terveztek, hogy esztétikusak, hatékonyak és könnyen szerelhetőek legyenek, valamint könnyen alkalmazhatók szinte minden járműtípushoz a piac és az ország vonatkozásában. A Valeo szorosan együttműködik a járműgyártókkal a jövőbeli törlési technológiákban, úgymint az aerodinamika és a zajmentes működés területén, további elvárás, hogy a lapátnak harmóniában kell lennie a jármű stílusával.

Ablaktörlő lapátok

Valeo optiBLADE® Trucks: acélból a profik számára

A Valeo optiBLADE® Trucks sorozat az alternatív ajánlat, amely a minőségi termék és a versenyképes pozíció tökéletes kombinációját képviseli. Ez a sorozat a hagyományos technológiát képviseli, összesen 8 cikkszámmal, 500 mm-től 700 mm-ig: ez a választék lefedi főbb tehergépjármű típusokat. Három cikkszám előre szerelt mosó fúvókával is rendelkezik, amely kielégíti a speciális alkalmazásokat is.

A Valeo optiBLADE® a legjobb választás a következők a haszongépjárművek tekintetében:

Minőség: a lapátokat a Valeo mérnökei tervezték és Európában gyártják.

Robusztusság: mivel a keret rész 100% fém, a robusztus törlési teljesítmény garantált a tehergépjárműveknél

Tartósság: A speciális bevonattal ellátott gumirészek biztosítják a hatékony és hosszan tartó törlést az időjárási viszonyoktól függetlenül

Katalógus elérhetősége: https://www.slideshare.net/ValeoService/valeo-heavyduty-truck-wiper-systems-optiblade-trucks-wiper-blades-2014-catalogue-953206

 

 

 

 

 

 

 

A TIR® hagyományos ablaktörlő lapátok

Valeo know-how mint elsőszámú OEM beszállító. A termékkínálat 20 cikkszámot tartalmaz 400 mm és 1000 mm között. 8 készlet és 12 egyedi ablaktörlő a vevői igények jobb kiszolgálása érdekében.

Valeo Flat Blade TIR X

Valeo a komplett frissített Flat Blade programot kínálja a nagy teherbírású HD szegmenshez: TIR X-trm 11 P/N sorozat a teherautókhoz fejlesztve, a 9×4 és a 11×4 mm-es ablaktörlő karokhoz. A hagyományos Flat Blade technológiához képest az alábbi előnyökkel:

  • +20% törlési teljesítmény egy hagyományos ablaktörlő lapáthoz képest, az ultrarezisztens szerkezetnek köszönhetően, amely extrém körülmények között is működik a lapát által a szélvédőre adott homogén nyomás eredményeképpen
  • Növeli a kényelmet és a biztonságot a Flat Blade technológia rendkívüli felépítésének köszönhetően, amely jobb kilátást biztosít a hagyományos lapátokhoz képest.
  • Egyszerű felszerelhetőség az univerzális adapternek köszönhetően, amely így maximálisan 35 másodpercet vesz igénybe.

 

Ablaktörlő motorok

 100%-os műszaki megbízhatóság

A Valeo, az egyik legjobb eredeti berendezésgyártó a törlőrendszerekben, állandó újító az ablaktörlő motoros rendszereit tekintve mind az OEM, mind az alkatrész pótpiacon. Ezek a rendszerek minden időjárási és vezetési körülményre megoldást kínálnak, lehetővé téve a látást és láthatást. A termékek forgalomba hozatala előtt a Valeo szigorú tesztek alá helyezi őket, a gyártástól a csomagolásig.

A Valeo ablaktörlő motoros rendszerek biztosítják az Ön közúti biztonságát minden időjárási és vezetési körülmény között, lehetővé téve a vezető látását.

 

A Valeo ablaktörlő motoros rendszerekkel garantált:

100% -os OE minőség: Valeo eredeti termékek az alkatrész pótpiacon

100% -os OE tartósság: az eredeti termékkel megegyező életciklus

100% OE Beszerelési pontosság: a beépítés megegyezik az eredeti alkatrészekkel

 

Valeo vezető ablaktörlő rendszerek

A Valeo az ablaktörlő motor-rendszerek szakértője, különösen a haszongépjárművek számára. Tudja, hogy minden második Európában forgalomba helyezett teherautó Valeo ablaktörlő motorral van szerelve? Pótpiaci ajánlatával a Valeo lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eredeti alkatrészeket használjanak a teljes törlőrendszerhez (lapátokat és motorokat).

A Valeo az ablaktörlő motor specialista

A Valeo ablaktörlő motorok pótpiaci kínálata egyre növekszik az első és hátsó ablaktörlők növekvő számával, amelyeket teherautókhoz, buszokhoz, mezőgazdasági és egyéb ipari gépekhez használnak. Ezzel a teljes választékkal a Valeo olyan jelentős járműgyártók beszállítója, mint a MAN TGA / TGL / TGS, a Mercedes Actros / Atego, a DAF XF sorozat stb.

 

Forrás: https://www.valeoservice.com/en-com/trucks

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top