Karbamidszűrők SCR rendszerekhez – komplett program

A MANN-filter kompakt kialakítású karbamidszűrői kitűnnek magas szűrőfinomságukkal, jól bevált mindennapi használhatóságukkal és hosszú élettartamukkal. Védik a rendszer alkotórészeit a kopástól, a meghibásodástól, fagy- és ammóniaállók. A MANN-filter karbamidszűrői a teherautókban és buszokban használatos vezető SCR rendszerekhez kaphatók.

A MANN-FILTER átfogó programmal rendelkezik a gyári minőségű karbamidszűrők tekintetében az SCR (Selective Catalytic Reduction) rendszerekhez, amelyek a nitrogén- oxid szintet csökkentik a kipufogógázban. Kiszűrik a karbamid-víz oldatból (AdBlueTM) a szennyeződéseket, és a szabad szemmel nem látható néhány mikrométeres részecskéket. Ezzel védik a rendszert a kopástól és a meghibásodástól. A környezetre gyakorolt pozitív hatás: az SCR rendszer minimalizálja a nitrogén-oxidok kibocsátását a jármű teljes élettartama alatt. Ezen kívül jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az SCR technológiával felszerelt haszonjárművek dízelmotorjai egyértelműen a megengedett kibocsátási értékek alatt maradjanak, és az Euro VI kipufogógáz- norma által előírt nitrogén-oxid határértékeket betartsák. A karbamid-víz oldat (AdBlueTM) a szűrőnek köszönhetően akkor is eléri a szükséges tisztaságot, ha viszontagságos nem mindennapi körülmények között kell a telephelyen vagy út közben utántölteni.

KIEGYENLÍTŐ ELEM

A MANN-FILTER a karbamidszűrőt készletként szállítja egy a karbamidoldattal szemben ellenálló kiegyenlítő elemmel együtt. Ez csökkenti a szabad térfogatot a házban, és felveszi a nyomóerőket, amikor a karbamid-víz oldat (AdBlueTM) fagypont alatti hőmérsékleten kitágul. A rugalmas kiegyenlítő elem ily módon megakadályozza a rendszer és a szűrő károsodását. Az SCR rendszer működésének előfeltétele a 32,5 százalékos karbamid oldat befecskendezése az áramló kipufogógázba. A kipufogógáz hője révén ammónia szabadul fel, ami lehetővé teszi a nitrogén- oxidok átalakítását ártalmatlan vízzé és nitrogénné.

Keresse a Mann Filter teljes termékkínálatát az Inter Cars kirendeltségekben!

 

 

 

2019.05.24.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat