fbpx

Delphi Injection – Dízel üzemanyag-befecskendezés – személygépkocsi és könnyű haszongépjármű

2022-07-04T12:32:48+02:002022. július 15.|Címkék: |

0

Az elektromos járművek nagy mértékű terjedése ellenére a dízel még hosszú évekig jelentős részesedést tudhat magának az európai személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek piacán. A Delphi Technologies innovatív OE Common Rail és motorvezérlő rendszereinek portfóliója segíti a világ járműgyártóit abban, hogy tisztább, hatékonyabb és megbízhatóbb autókat szállítsanak a piacra. Ugyanezt teszik az utángyártott alkatrészek piacán is, új, felújított és javított gyári alkatrészek, diagnosztikai eszközök, tesztberendezések és képzések teljes választékával.

Miért a Delphi?

  • Több mint 80 éves OE dízel szakértelem
  • A legújabb generációs OE Common Rail technológia a csökkentett károsanyag kibocsátás és üzemanyagfogyasztás érdekében
  • Új, felújított és javított alkatrészek, amelyek minden járműtulajdonos számára a megfelelő választékot biztosít
  • Speciális diagnosztikai és vizsgálóberendezések széles választéka a gyors és pontos szervizhez

OE örökség

Az olyan úttörő cégektől, mint a CAV és a Lucas született, a Delphi dízel öröksége, amely több mint 80 éves OE-innovációval, technológiai fejlődéssel és áttörést jelentő újdonságokkal van átitatva az 1950-es évek ikonikus DPA-szivattyújától a kompakt, teljesen integrált elektronikus egységbefecskendezőn át (2001) az első közvetlen működésű dízel üzemanyag befecskendező rendszerig (2008).

Újgenerációs OE technológia

Ma OE dízel üzemanyag befecskendező és motorvezérlő rendszereik autók millióiban találhatók meg világszerte. Ide tartozik a népszerű Multec® Common rail rendszerük, amely a  piezo aktuátoros porlasztó technológiával egyenértékű teljesítményt nyújt.

OE technológia az utópiacra

 

 

 

 

 

 

Ami a szervizelést illeti, a Delphi számos kulcsfontosságú alkatrészt kínál, beleértve gyári szivattyúkat, injektorokat, síneket és nagynyomású csöveket, valamint kiegészítő termékeket, például szűrőket és izzítógyertyákat. Egytől egyig frissen gyártva OE minőségben.

Zöldebb felújítás

A környezet- és pénztárcabarátabb megoldás érdekében utángyártott injektorokat is elérhetők a gyártó kínálatában. Csakúgy, mint az újak, ugyanazokkal az eredeti alkatrészekkel, folyamatokkal és kalibrációval készültek – akár 1000 vizsgálati tervponttal is. Az egyetlen különbség az, hogy amennyiben lehetséges, maginjektort újra felhasználásra kerül az anyaghasználat és a költségek csökkentése érdekében.

A Delphi Technologies üzemanyag befecskendezőit és kapcsolódó termékeket keresse az Inter Cars kínálatában.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top