Főoldal - Személygépjármű - TRW multi komponensű féktárcsa Mercedes-ekhez

TRW multi komponensű féktárcsa Mercedes-ekhez

2021-03-25T08:18:26+01:002021. március 25.|Címkék: |

0

A ZF termékportfóliójának bővítése ezúttal a TRW kínálatában mutatkozott meg. Új több összetevős féktárcsákat fejlesztett és dobott piacra elsősorban az E és C osztályú Mercedes-Benz modellekhez.

A személygépjárművek a biztonság szempontjából kritikus területeknél, mint a fékrendszerek és a hozzá tartozó alkatrészek, fontos, hogy az alkatrészek tökéletesen működjenek, illetve az, hogy minőségben nagyon közel álljanak a gyári alkatrészek minőségéhez. Ennek fényében alkotta meg a TRW az új féktárcsáit a már említett modellekhez.

De miben is emelkedik ki ez a féktárcsa a többi közül?

Elsősorban a termék súlyát sikerült olyannyira lecsökkenteni, hogy az pozitívan hasson az üzemanyagfogyasztásra, illetve a CO2 kibocsátásra.

Másrészt biztonságosabb, illetve megnövekedett teljesítménnyel és hosszabb élettartammal bír még a nehezebb, erősebb járműveknél is.

Végül de nem utolsó sorban a gyártó fokozta a vezetési kényelmet, csökkentette a zajkibocsátást, és a vibrációt.

A TRW ugyanakkor igyekszik bővíteni portfólióját, így az új féktárcsák 2021 folyamán megjelennek a Mercedes-Benz S osztályához, illetve a GLC modellekhez is.

Nem kell elkeseredni akkor sem, ha az új TRW féktárcsák nem kompatibilis az Ön járművével, hiszen az InterCars kínálatában számtalan termék megtalálható a gyártótól hasonlóan magas minőségben. A termékeket keresse a webshopban.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top