fbpx

GDi befecskendező rendszerek

2020-07-28T15:40:28+02:002020. július 29.|Címkék: , |

0

A Delphi Technologies a GDi befecskendező rendszerek kínálatával a legújabb OE technológiát is elérhetővé teszi a műhelyek és forgalmazók számára.

Az ajánlatban a több mint 2,1 millió Delphi Technologies GDi technológiával felszerelt járműnek dedikált új OE alkatrészeken kívül teljes diagnosztikai támogatás is szerepel, mely felöleli a diagnosztikai és tesztelő szerszámokat az egyes márkák számára, illetve a GDi képzéseket is.

Az új ajánlat jelenleg a legnevesebb európai járműgyártókra összpontosít, de kínálatunkat folyamatosan további márkákkal bővítjük.

A frankfurti Automechanika vásáron a Delphi Technologies egy új megoldást mutatott be – az üzemanyag-használatot csökkentő közvetlen benzinbefecskendezést (GDi). A komplex ajánlat részét képezik a több mint 2,1 millió népszerű francia járműbe eredeti alkatrészként (OE) beszerelt szivattyúk és befecskendezők. A tervek szerint ez a kínálat 2019-ben további fontos termékekkel bővül. Felöleli mind az elektronikus, mind a hidromechanikai diagnosztikai eszközöket, illetve a prototípusos tesztelő felszerelést és a képzéseket is, tehát a GDi technológia összes alkalmazásához nagyszerű támogatást nyújt majd. A becslések szerint 2026-ig a GDi-vel felszerelt új járművek piaca évente átlagosan 10 százalékkal fog nőni. Ezen komplex megoldás keretében a műhelyek számára biztosítjuk az alkatrészeket, a szerszámokat és azt a szakmai tudást, amely elengedhetetlen feltétele a jelentős nyereséggel kecsegtető és gyorsan fejlődő piac meghódításának. Ezen felül a vásáron a Delphi bemutatta a Multec® 14 (M14)-et, az ágazat első 350 bar nyomású befecskendező rendszerét. Itt fontos megemlíteni, hogy a GDi technológiának köszönhetően a legújabb generációs befecskendezők akár 70 százalékkal is képesek csökkenteni a kipufogógáz szilárd anyag tartalmát.

A Delphi Technologies jelentős összegeket ruház be a GDi technológiába, így például 2017-ben a VW márkával közösen vezette be az európai piacra a 350 bar nyomású GDi rendszer legújabb generációját. 2018-ban, illetve 2019-ben Kína, Korea és Észak-Amerika legnagyobb járműgyártóival közösen hasonló programokat tervez megvalósítani. Az új rendszerben a jelenleg alkalmazott 200 bar nyomású helyett magasabb, azaz 350 bar nyomású M14-es befecskendezőket használnak, ami 40 százalékkal növeli a kompressziót és 30 százalékkal gyorsabb befecskendezést biztosít. Ennek a technológiának köszönhetően a Delphi Technologies egyetlen rendszert alkalmazva olyan megoldást kínál fel a járműgyártóknak, amely segít az Euro 6d és a China 6 károsanyag-kibocsátási normák betartásában.

„Az OE gyártásban a GDi technológia már több éve jelen van. Igen gyorsan hódít teret magának ez a megoldás, hiszen segít a rendkívül szigorú károsanyag-kibocsátási szabványok betartásában” – mondja Alex Ashmore, a Delphi Technologies cserealkatrész részlegét vezető elnöke. „A világszerte gyártott könnyű haszongépjárművek több mint harmadát GDi üzemanyagrendszerrel szerelték fel, és előreláthatóan a piaci részesedésük tovább fog gyarapodni, évi 8 százalékos növekedést biztosítva a következő 10 évben. Ezzel arányosan nő majd azon járműtulajdonosok létszáma is, akik magas szintű szolgáltatásokat biztosító független szervizeket keresnek maguknak”.
„OE-beszállítóként tudjuk, mekkora kihívást jelent ezen fejlett nagynyomású rendszerek javítása. Cserealkatrész-beszállítóként viszont azzal is tisztában vagyunk, mennyire fontos, hogy a műhelyek gyorsan és hatékonyan végezhessék a javításokat”, folytatja Ashmore. „A kiváló minőségű OE alkatrészek a diagnosztikai és tesztelő támogatással, illetve a képzésekkel együtt olyan komplex GDi megoldást biztosítanak a műhelyek és forgalmazók számára, mely jelentős segítséget nyújt az új OE technológia lehetőségeinek kiaknázásában”.

Alex Ashmore összegzésként kiemeli, hogy a GDi újabb kiváló példája annak, hogyan használja fel a Delphi Technologies a cserealkatrészekkel foglalkozó ügyfelek támogatásában a fejlett OE rendszerekkel kapcsolatos szaktudását és tapasztalatát az új piaci szegmensek kiaknázásához. Véleménye szerint: „Ez egy új korszak kezdete, mind számunkra, mind az ügyfeleink számára. Ezek komplex megoldások, az eredeti alkatrészek gyártójának támogatása pedig a piaci versenyben nagy előnyt jelenthet a műhelyek számára”.

Forrás: hu.motofocus.eu

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top