fbpx

LÉPÉST TARTUNK AZ AUTÓGYÁRTÓI FEJLESZTÉSEKKEL

2020-05-25T12:10:56+02:002020. május 26.|Címkék: |

0

A Gates maga tervezi, gyártja és értékesíti az autógyártói igényekre szabott hosszbordás szíjakat a legnagyobb gyártók számára, szorosan együttműködve azok fejlesztői részlegeivel.

Hosszbordás szíjaink gyári minőségűek (OE) a világ számos élenjáró autómárkájánál. A motorok segítségükkel a legjobb jellemzőikkel
képesek üzemelni. A cserealkatrésznek szánt hosszbordás szíjak gyártásakor a gyári minőségű szíjaknál alkalmazott valamennyi know-how-nkat és műszaki tudásunkat beleadjuk a termékekbe. Valamennyi Gates Micro-V® szíj megfelel a legújabb gyártói konstrukciós (OE) elvárásoknak. Így ügyfeleink mindig olyan terméket kapnak, amely ugyanolyan jól teljesít, mint az autógyártó által eredetileg beszerelt szíj.

TELJES TERMÉKKÍNÁLAT A VALÓDI IGÉNYEKRE TERVEZVE
Olyan gyári minőségű (OE) cserealkatrészt keres, amely kifejezetten az Ön járművéhez lett tervezve? Nálunk biztosan megtalálja!

Gyári minőségű (OE) alkatrész beszállítóként a Gates ismeri a napjaink személygépjárműveiben és kishaszon-gépjárműveiben megtalálható különböző kialakítású motorokat. Minden Gates Micro-V® szíj úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az adott motor specifikációinak. Online katalógusunk (www.gatesautocat.com) automatikusan kiválasztja az Ön számára megfelelő szíjat.

4 FÉLE SZÍJKIALAKÍTÁS, HOGY BIZTOSAN MEGTALÁLJA AZ ADOTT AUTÓHOZ LEGINKÁBB MEGFELELŐ MEGOLDÁST:

Valamennyi Gates Micro-V® szíj szálerősített EPDM-ből készült, így kevésbé kopnak, ellenállnak a felületi repedéseknek és rendkívül megbízhatóak – még szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is. A speciális kordbetétes anyagok pedig biztosítják a szükséges erőt, tartósságot és élettartamot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top