fbpx

Így még ütősebb egy Golf VII-es!

2019-07-22T16:11:17+02:002019. augusztus 12.|Címkék: , , , |

0

Az elmúlt években az autómárkák tervezőmérnökei egyre merészebb vonalakat álmodnak meg az egyes modelleknél, amelyeket aztán a gyártók meg is valósítanak mindannyiunk nagy örömére. Szembetűnő, hogy néhány ikonikus típusnál az aktuális trendeknek és tervezői elképzeléseknek megfelelő időközönkénti típusfrissítések ellenére is megmarad az adott modellre jellemző megjelenés.

Így van ez a Volkswagen Golf  esetében is! Közkedvelt, valódi városi népautónak is nevezhető, rengeteggel találkozhatunk az utakon. A modell jelenlegi szériája az évek során igencsak kiforrta magát, és talán túlzás nélkül mondható, hogy szinte valamennyiünknek, akik érdeklődnek az autók iránt ne tetszene valamiért. Azok, akik egy pre facelift Golf VII-essel koptatják az aszfaltot, de a még tutibb megjelenés érdekében feldobnák szeretett autójuk kinézetét egy egyszerű, de kompakt megoldással szembetűnő eredményt érhetnek el. Sőt egy kis szerelési jártassággal még csak szervizbe sem kell menni hozzá.

Az biztosan állítható, hogy a lámpatestek és a világítás nagymértékben meghatározzák egy autó kinézetét. A LED, a XENON, vagy éppen projektlencsés technológiák emellett nagy fényerejükkel növelik a láthatóságot és ezzel a közlekedésbiztonságot. Ezeket az előnyöket felismerve az autógyártók előszeretettel alkalmazzák ezeket a megoldásokat, de az utólagos beszerelésük is széles körben terjed, hiszen egyre több autótulajdonos dönt úgy, hogy meglévő hagyományos halogén izzóit, vagy komplett lámpáit lecseréli.

És most jön a lényeg! A tavaly megjelent LEDriving Xenarc Volkswagen Golf VI-oshoz kifejlesztett LED/xenon technológiát ötvöző teljes fényszóró lámpatest után, az OSRAM idén piacra dobja a Golf VII-hez szánt verzióit.

LEDriving VW Golf VII – díjnyertes full LED-es fényszóró lámpatest

A fényszóró az eredeti halogén vagy xenon lámpákkal szerelt pre facelift Golf VII típusnál (2012-2016) alkalmazható. Minden világítási funkció – távolsági- és tompított fényszóró, nappali menetfény, helyzetjelző és irányjelző fények – LED alapú technológiával működnek, amely ECE jóváhagyott, így teljesen legális és a cseréhez további engedélyek beszerzésére nincs szükség.

Háromféle verzióból választva tehetjük még ütősebbé Golf-unkat: GTI, BLACK és CHROME.

A prémium LED-eknek, a pixelmentes optikának és a legmodernebb fényvezetési technológiának köszönhetően akár 200%-kal több fényt és akár 200m hosszú fénykévét biztosít, amely nagyobb látótávolságot, jobb láthatóságot és nappali fényhatást, ezáltal nagyobb biztonságot eredményez. A nagy kontrasztú és briliáns hideg fehér LED fény akár 100%-kal fehérebb a hagyományos lámpatestekhez és halogén izzókhoz képest. Mindez stílusos megjelenést kölcsönöz, amit csak tovább fokoz a fényszóró látványos kialakítása. Az egyszerű plug & play telepíthetőség miatt nincs szükség semmilyen módosításra, de még a korábbi kábelezés megváltoztatásával sem kell bajlódni. Ezen paraméterek alapján még a 2018-as Automechanika Kiállítás Innovációs Díját is abszolút győztesként zsebelte be Elektronika és rendszerek kategóriában. A gyártó hosszú élettartamot ígér és két év garanciát biztosít.

A prémium minőségű OSRAM LEDriving termékekről további információk itt találhatók!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top