fbpx

Meglátogattuk a LuK és a Porsche gyárát is

2019-06-05T08:22:00+02:002019. június 3.|Címkék: , , |

1

2019. május 22 és 23 néhány Ügyfelünk számára emlékezetes 2 nap maradt. 8 szerencsés Partnerünk részére megadatott a lehetőség, hogy kollégáinkkal együtt egy eseménydús két napos utazáson vehessenek részt.

Kis csapatunk a reggeli órákban indult útnak repülővel, amely egészen Stuttgartba repítette őket. Ezt a napot teljes egészében a LuK-nak szenteltük, hiszen a cég helyi kollégáival karöltve testközelből ismerhettük meg az éppen gyártásból kikerülő termékeket. A minőségbiztosítási folyamatok részletes bemutatása megerősítette Ügyfeleinkben és bennünk is azt, hogy a LuK egy megbízható márka az alkatrész piacon. A monumentális gépek, a szervezettség és a kidolgozott folyamatok egyértelműen bizonyítják a cég nagyságát és professzionalizmusát. Miután mindenki szakmai érdeklődését kielégítettük, elutaztunk a meseszép Baden-be, ahol elfoglaltuk a szállásunkat.


Másnap kipihenten és izgatottan indultunk útnak, hiszen elérkezett a mindenki által vágyott program, meglátogattuk a Porsche gyárát és múzeumát Stuttgart-ban. Az autó fanatikusok számára ez a hely maga a mennyország, így Ügyfeleink számára is életreszóló élmény maradt ez a nap. A szebbnél szebb autócsodák mellett, láthattuk egy ikonikus gyártó autóinak összeszerelését, amelyről sokan gyerekkoruk óta álmodoztak.


A tartalmas két nap után fáradtan ugyan, de élményekkel tele tértünk haza az esti órákban. Reméljük, hogy Ügyfeleinknek maradandó emlékeket szereztünk, és szívesen vesznek majd részt a jövőbeni programjainkon is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top