fbpx

AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő – Szombathely

2022-04-14T12:48:42+02:002022. március 29.|Címkék: , |

0

2022 február 17-én a robogó AOTV-YCM vonat a második regionális döntő helyszínére Szombathelyre érkezett.

 

Ismét egy régi, nagyszerű partner adott otthont a regionális döntők következő fordulójának: Nagy Autószerviz – Szombathely. A szerviz sok év alatt „megszolgált” jó hírneve garancia volt a rendezők, de a résztvevők és tanáraik számára is. A szervizben a szükséges felszereltség és felkészültség segítette a fiatal kollégákat, versenyzőket, hogy megmutathassák mindenkinek a tudásukat.  Szombathelyi és győri iskolák diákjai mérték össze tudásukat. Szoros verseny, magas szakmai színvonal, néha megremegő kezek, férfias küzdelem. Ezek jellemezték a versenyt.

 

 

 

Jó hangulatban, mégis felfokozott izgalommal végezték a feladatokat a fiatalok. Ahogy Őri Péter, az Autószerelők Országos Egyesületének társelnöke mondta: „Itt nincs nyertes és győztes. Itt mindenki nyer, csak első és második helyezett van!” A szombathelyi forduló kapcsán idén is „kötelező” megjegyeznem a felkészítő tanárok, iskola fontosságát, hiszen a szombathelyi csapatot felkészítő Haklits Tamás Tanár úr nélkül tényleg már elképzelhetetlen regionális döntő, vetélytársként pedig a versenysorozat 2021-es győztesét adó győri Lukács Iskola által felkészített csapat igyekezett minél jobb teljesítménnyel győztesként kikerülni a küzdelemből.

 

 

 

Ezúton gratulálunk a résztvevőknek és külön a győzteseknek, akik a szombathelyi döntőben 2022-ben ismét a szombathelyiek lettek.

 

A legjobbakkal találkozunk a Young Car Mechanic verseny döntőjében Győrben!

Folytatás a következő, jól bevált, kiváló szervizben, a Centrum Autószervizben – Siófokon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top