fbpx

F1 2020: itt a várva várt „My Team” hivatalos trailere a játékból (videó)

2020-06-16T11:08:42+02:002020. június 19.|Címkék: , |

0

A Forma-1 új hivatalos játékának legnagyobb újítása a „My Team” mód lesz, amin belül lehetőségünk adódik egy 11. F1-es csapat irányítására, melyet szinte a végtelenségig a saját arcunkra szabhatunk.

Rajongók millió, és természetesen a hu.motorsport.com szerkesztősége is várja az F1 2020 megjelenését, ami a következő hónapban lesz esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, tehát az összes nagy platformon elérhetővő válik, akárcsak a korábbi években.

Tekintve azt, hogy mire lehet képes a PS5 és a Series X next-gen konzol, dörzsölhetjük a tenyerünket! Elképzelni is izgalmas, hogy milyenek lesznek az F1 jövőbeni játékai. Most azonban még maradjunk a jelenlegi generációnál!

Az F1 2020 legnagyobb dobása és újítása a „My Team” menedzsermód lesz. Egy 11. csapatot irányíthatunk a rajtrácson, és nagyon részletesen tehetjük ezt meg. Figyelnünk kell a fejlesztésekre, a szponzorokra, a versenyzőkre, a csapat hangulatára… Egyszóval mindenre, mint a valóságban.

Nagyon érdekes lesz látni mindezt működés közben, mert az eddig megjelent információk szerint egy egészen kiváló menedzsermódot kapunk, ami kapcsán már elérhetővé tették a versenyzők százalékos értékelését. Alább pedig a most megjelent hivatalos trailert nézhetitek meg róla!

Forrás: hu.motorsport.com

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top