fbpx

Már dolgozik a teljesen új versenynaptáron a Forma-1 vezetése

2020-04-21T09:22:18+02:002020. április 22.|Címkék: , , |

0

A Forma-1 a hivatalos oldalán adott ki egy közleményt, amelyben a versenynaptárról tettek említést. Ebben hivatalosan is elismerték, hogy az idénre tervezett versenynaptárt teljesen kukába dobták és egy vadiújon dolgoznak már.

Legutóbb a Kanadai Nagydíj szervezői jelentették be a halasztást, így jelen állás szerint a francia forduló lenne az évadnyitó, ám ott is több probléma merül fel jelen pillanatban.

A sorozat vezetői most megtörték a csendet és beszéltek a jelenlegi pontos helyzetről.

„Jelen pillanatban senki sem teljesen biztos benne, hogy mikor fog javulni a helyzet, de ha ez megtörténik, akkor mi készen leszünk arra, hogy versenyezzünk. Mindannyian hűen kitartunk amellett, hogy a rajongók láthassák a 2020-as bajnokságot. A Formula 1 a promóterekkel közösen egy teljesen új versenynaptáron dolgozik, amelyben a versenyek sorrendje és dátuma az eredetihez képest jelentősen el fog térni. Ezt majd a megfelelő időben ismertetni fogjuk. Ahogy korábban már bejelentettük, kihasználjuk a nyári szünet áthelyezéséből adódó időszakot is és nagy eséllyel az eredeti november végi szezonvéget is későbbre toljuk.”

– áll a Forma-1 hivatalos közleményében.

Forrás: racingline.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top