fbpx

YOUNG CAR MECHANIC: Bonyhád- Érkezik a tavasz!

2020-03-16T13:15:00+01:002020. február 28.|Címkék: |

0

Folytatódott a Young Car Mechanic tanulmányi verseny

Február 24-én dél felé vettük az irányt és a bonyhádi Pamikron Bt-nél került megrendezésre a Young Car Mechanic és az AOTV versenyek következő regionális döntője, ahol a bajai és székesfehérvári diákok mérték össze a tudásukat. Új helyszín, legalább olyan magas színvonal. A Pamikron Bt. Illés László tulajdonos vezetésével az egyik legmagasabb színvonalon dolgozó autószerviz ma Magyarországon.

Nem csak a szakmai tudás, de az elhivatottság és az értékek is László műhelyét bőven a legjobbak közé emelik kis hazánkban. Példa erre az is, hogy az előző évek egyikében a világversenyre készülő és hazánkat képviselő fiatal is csiszolta tudását László műhelyében. Nagyszerű házigazda voltál Laci! Köszönjük neked mind a „hostess” szerepet, mind a szakmai támogatást a zsűri munkájában!

Az idő elég szeles volt, de a „Hősöknek” nem volt szabad kizökkeni az exact tudást igénylő autószerelő feladatokból, hiszen a legapróbb kihagyás is súlyos pontokba került. Kint hűvös volt, de a szervizben mégis mintha izzott volna a levegő a srácok küzdelmét „látva”.

A győzelmet végül a bajai csapat szerezte meg és Szetteli Dávid a teljesítményével jogot szerzett a Young Car Mechanic verseny magyarországi döntőjében való részvételre. Gratulálunk Dávidnak és a felkészítő Bali Csaba Tanár úrnak!

Találkozunk Győrben! Folytatás pedig az utolsó előtti helyszínen Szolnokon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top