fbpx
Főoldal - Kenőanyag - Milyen messzire juthatunk a fejlett tudomány segítségével?

Milyen messzire juthatunk a fejlett tudomány segítségével?

2021-05-07T09:30:09+02:002021. május 7.|Címkék: , |

0

A Mobil 1™ egy korszerű, teljesen szintetikus motorolaj család, amely üzem közben molekuláris szinten alakul át annak érdekében, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a motor számára. Ez a tervezés, a forma és a felhasználás remekműve, amitől a motor életre kel.

Működés teljes összhangban

A Mobil 1 motorolajok több fajta szintetikus alapolaj kiegyensúlyozott elegyéből épülnek fel. Fejlett, teljesen szintetikus formulájuk a nagy teljesítményű, szintetikus alapolajok szabadalmaztatott keverékét foglalja magában, amelyek együttesen segítenek megakadályozni az olajiszap és a lerakódások képződését, csökkenteni a kopást, valamint meggátolni az olaj lebomlását. Így a Mobil 1 motorolajok használatával fenntartható a motorok újszerű állapota.

A változás sebessége…

A motorsport világában a változásnak gyorsnak kell lennie. A motorokkal szembeni elvárás, hogy több ezer mérföldet tegyenek meg szélsőséges üzemi körülmények között. A Mobil 1 motorolajok technológiája alapvető segítséget nyújt a különféle motorsportok csapatai számára, hogy kitolhassák határaikat, és ez közvetlen kihatással van a közúti közlekedésben szereplő gépjárművek teljesítmény növekedésére is. A Mobil 1 motorolajok korszerű összetétele alkalmazkodik a motorok változó üzemi körülményeihez, ezáltal kiemelkedő teljesítményt és védelmet biztosít számukra.

Működés magas hőmérsékleten

Egy hosszú utazás. Forró nyári napok. Araszolás a dugóban. Ilyen üzemi körülmények között a motor felmelegszik. A rendkívüli hő hatására a hagyományos motorolaj oxidálódhat, viszkozitása megnövekedhet és működés közben lerakódások keletkezhetnek, ami befolyásolhatja a motor teljesítményét. A Mobil 1 motorolajok kivételes védelmet nyújtanak akár 200 Celsius fokig – még turbófeltöltős motorokban is.

Motorvédelem hidegindításnál

Az indítási fázisban a motor elég sérülékeny. Ezen a hőmérsékleten a motornak igazán szüksége van az olaj kitűnő folyási tulajdonságaira. Hideg időjárási körülmények mellett a hagyományos motorolaj folyása lelassul, vagy teljesen megáll. A Mobil 1 motorolaj akár -40 Celsius fokos hőmérsékleten is megőrzi kivételes folyási tulajdonságait, így könnyedén eléri a motor legtávolabbi kenési pontjait és autójának motorja az indítás után szinte azonnal megkapja a szükséges kenést.Ekkor van szüksége az olajra, hogy tovább folyhasson.

Kipróbált és bizonyított

A Mobil 1 motorolajakat laboratóriumi körülmények között tesztelik, de teljesítményüket az utakon bizonyítják. Mérnökeink folyamatosan, szigorú rend szerint, mintavételeket és olajvizsgálatokat végeznek a termékekkel, biztosítva azok állandó teljesítmény szintjét.

A Mobil 1 motorolajok teljesítménye magasfokú kopásvédelmet, könnyű hideg indítást, magas hőmérsékleten is kimagasló teljesítményt, és a motor kiváló tisztaságát jelenti.

Forráss: Mobil 1

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top