fbpx

Shell Helix HX8 – Felülmúlhatatlan teljesítmény, tisztítás és védelem

2020-08-03T08:44:10+02:002020. augusztus 3.|Címkék: |

0

A Shell Helix HX8 motorolajcsaládot teljesen szintetikus kenőolajak alkotják, amelyek maximális védelmet nyújtanak nagyteljesítményű gépjárművének, miközben fokozzák a teljesítményt és kiemelt tisztítást biztosítanak.

A Shell Helix HX8 100% szintetikus alapolajból és kiváló minőségű adalékanyagokból készülnek, így jobb teljesítményre képesek mint a más technológiára épülő, egyéb ásványi anyagokat tartalmazó motorolajok.

A Shell Helix HX8 motorolaj azon korszerű járműmotorok széles körében is használható, melyek nagy igénybevételt jelentő vezetési körülmények között üzemelnek, azoknak ajánlott, akik ugyanazt az olajcsere-periódust akarják fenntartani, vagy zsúfolt forgalmi körülmények között araszolnak.

Egyaránt megfelel benzin-, (részecskeszűrő nélküli) dízel- és gázüzemű motorokhoz, valamint alkalmas biodízel és benzin / etanol elegyű hajtóanyagokhoz is. Szintén alkalmas a korszerű közvetlen befecskendezésű, turbofeltöltésű benzinmotorok esetében, ahol védelmet nyújt a káros alacsony fordulati előgyújtás (LSPI) ellen.

A SHELL szoros együttműködésben áll számos autógyártóval, akikkel együtt fejleszti olajait. A Shell által szabadalmazott Active Cleansing Technology (aktív tisztító technológia) adalékcsomag biztosítja a motorban lerakódott olajiszap eltávolítását és az újbóli lerakódás megelőzését. Mindez hosszabb motorélettartamot jelent autójának. A Shell Helix HX8 motorolajcsalád tagjai is ezzel a speciális adalékcsomaggal rendelkező, speciális motorolajok.

A Shell Helix HX8 5W-40 szintetikus motorolaj elősegíti a korszerű motorok tisztántartását és védelmét. Magas minőségű, aktív tisztító technológiájának köszönhetően segít megelőzni a káros lerakódásokat, melyek az autó teljesítményvesztéséhez vezethetnek. Kiváló lerakódás elleni védelme megfelel a gépgyártók által ajánlott olajcsere-periódusoknak.

Aktív tisztítóhatása elősegíti a gyengébb minőségű olajokból származó olajiszap eltávolítását, emellett kiváló kopásvédelemmel bír, így a legnehezebb vezetési körülmények között is óvja gépjárművét. Hosszútávon ellenáll az olaj öregedésének, fenntartja a védelmet a teljes-olajcsere periódus alatt. Összetételének köszönhetően csak kis mértékben párolog, ami csekély olajfogyasztást eredményez, ritkábban kell utántölteni.

A Shell Helix HX8 motorolajcsalád másik tagja a Shell Helix HX8 ECT 5W-30, valamint 5W-40, amely fejlett utánkezelő-rendszer kompatibilis technológiát használ, hogy elősegítse a dízel részecskeszűrő tisztaságának megőrzését, ezáltal a motor teljesítményének fenntartását. Csökkenti a motorban a súrlódást, ami nagyobb üzemanyag-takarékosságot biztosít. Véd a hamulerakódástól, ami a kipufogórendszer eltömődéséhez, valamint a motor teljesítményének csökkenéséhez vezethet. Egyaránt megfelel benzin-, részecskeszűrővel felszerelt dízel- továbbá gázüzemű motorokhoz.

A Shell Helix HX8 ECT 5W-40 iparági teszteken bizonyította, hogy kopásvédelme akár 40%-kal meghaladja az ipari szabványét. 30%-kal gyorsabb olajáramlást biztosít, így az olaj hamarabb eléri a kritikus részeket, ami könnyebbé teszi az indítást, a motor gyorsabban melegszik fel. 60%-kal jobb a korrózió elleni védelme. Úgy tervezték, hogy biztosítsa a kiváló nyírásstabilitást, ezzel tartva fenn az olaj viszkozitását és a motor védelmét.

Bármilyen motorolajat is választ, mindenképp érdemes előtte felkeresnie a Shell LubeMatch honlapját, ahol megtalálja az autójának, berendezésének legmegfelelőbb Shell Helix terméket.

Specifikációk:

Shell Helix HX8 5W-40 SNPlus

Specifikációk: API SN Plus, API SN, ACEA A3/B3, A3/B4, MB jóváhagyás 229.3, VW 502.00/505.00, Renault RN0700, RN0710. Megfelel a következő követelménynek: Fiat 9.55535.M2

Shell Helix HX8 ECT 5W-30

Specifikációk: API SN, ACEA C3, VW 504.00/507.00, MB 229.51/229.31

Shell Helix HX8 ECT 5W-40

Specifikációk: API SN, ACEA C3, MB 229.51/229.31, BMW LL-04, GM dexos2™ licenc D20142GH014, Renault RN0700, RN0710

Promóció:

Amennyiben tulajdonságaik alapján felkeltették érdeklődését a Shell Helix HX8 motorolajcsalád bemutatott termékei és 2020. augusztus 3-án vagy ezt követően vásárol 1 karton terméket a fent bemutatott bármelyik motorolaj típusból, akkor Shell Helix szerszámkészletet adunk ajándékba.

A promóció a készlet erejéig érvényes, és csak az alábbi 3 kiszerelésre:

  • Shell Helix HX8 5W-40 SNPlus 4*4 Liter
  • Shell Helix HX8 ECT 5W-30 3*5 Liter
  • Shell Helix HX8 ECT 5W-40 3*5 Liter

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top