fbpx

Nagy teljesítményű munkaterület megvilágítások

2022-05-27T10:44:48+02:002022. május 30.|Címkék: |

0

A SCANGRIP SITE LIGHTS nagy teljesítményű munkalámpák, amelyek Dániában készülnek, és rendkívül magas fénykibocsátást biztosítanak nagyon vonzó áron kaphatóak az IC kínálatában.

A SITE LIGHT úgy lett kialakítva, hogy rendkívül erős megvilágítást biztosítson az építkezésen, műhelyben, de tudtad, hogy számos más munkahelyzetben is használható? A tetőfedés, az útépítés és a mélygarázsok olyan területek, ahol nagy területek megvilágítására van szükség.

Reflektor nagy területek megvilágításához

A SITE LIGHT a tökéletes reflektor minden olyan munkahelyzethez, amely erőteljes megvilágítást igényel:

  • Építési terület
  • Mélygarázs
  • Nyilvános munkák
  • Út munkálatok
  • Mentőszolgálat
  • Tetőszerkezet
  • Szarufák illesztésénél

… és még sok más!

Egyik ügyfelünk mesélte: “A legjobb lámpa, ami valaha volt”

A szuperfényes megvilágítás kulcsfontosságú volt, amikor egy német építőipari cég egy mélygarázsban végzett helyreállítási munkákat – egy olyan helyen, ahol mindig sötét van. Évek óta sok kis lámpát használtak kábelekkel a munkahelyük megvilágítására. De minden alkalommal, amikor befejeztek egy projektet, szükségtelenül sok időt töltöttek azzal, hogy az összes munkalámpát és kábelt a következő helyre költöztessék. Most már csak a SITE LIGHT munkalámpát használják, és még soha nem láttak ennyi fényt kompakt kivitelben.

BLUETOOTH fényvezérlés a nagyobb rugalmasság érdekében

A SITE LIGHT akár hihetetlen 80 000 lumen fényerőt biztosít, ami a piacon a legerősebb reflektorrá teszi. Széles, 120°-os sugárzási szöggel is tervezték, így nagy munkaterület szuperfényes megvilágítását biztosítja, ami azt jelenti, hogy a dolgozók egyetlen munkalámpával látják a fal és a mennyezet teljes felületét. A SITE LIGHT másik előnye a beépített BLUETOOTH fényvezérlés, amely lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy telefonjukon keresztül távolról be- és kikapcsolják a munkalámpát, és beállítsák a munkavilágítást.

Teljesen por- és vízálló

A mennyezetek, falak és padlók újrafugázása sok port termel, de mivel a SITE LIGHT teljesen por- és vízálló (IP65), mindenféle időjárási körülményt és igényes munkakörnyezetet elvisel.

Egyik ügyfelünk mesélte: „Magas mennyezet – nagy teljesítményű lámpák”

Egy német belsőépítészeti bontó cég Chemnitzben felújítási projektet végzett egy régi vasútállomáson belül a város központjában, az erős SITE LIGHT munkalámpával. A magas belmagasságú épületek szuperfényes megvilágítást igényelnek, ez volt az egyik oka annak, hogy a cég olyan munkalámpát keresett, amely magas területekre is képes. Más projektekhez sokféle lámpát használtak, de soha nem voltak teljesen elégedettek.

Versenyképes árak

Az új munkalámpa keresése során az egyik fő szempont az építőipari cég számára az ár volt. Más megoldásokhoz képest a SITE LIGHT rendkívül erős megvilágítást kínál nagyon vonzó áron, a munkalámpa pedig kompakt és praktikus. A 7 kg-nál kisebb súlyú SITE LIGHT-t kényelmesen szállíthatja munkáról munkára. Beépített fogantyúval rendelkezik, így könnyen szállítható és rögzíthető állványra és árbocra.

Rendkívül erős megvilágítás nagy területeken

A régi vasútállomás felújításához a SCANGRIP TRIPOD 4,5m-re szerelt SITE LIGHT munkalámpát használták. A 120°-os sugárzási szög szuperfényes megvilágítást biztosít a teljes mennyezetben. Ezen túlmenően, ha a SITE LIGHT egy magas állványra van felszerelve, a beépített BLUETOOTH-fényvezérlés megkönnyíti a munkalámpa be- és kikapcsolását, illetve a fénykibocsátás beállítását. Ez a funkció a mindennapi energiafogyasztást is csökkenti, mivel csak annyi fényt használnak fel, amennyi a munkához szükséges.

Két teljesítményben készül:

SITE LIGHT 40

40.000 Lumen

IC cikkszám: SG03.5268

SITE LIGHT 80

80.000 Lumen

IC cikkszám: SG03.5269

 

Mindkettő mobiltelefonos applikációval vezérelhető:

Android:

iOS:

Kiegészítőként kapható hozzá háromlábú állványtartó:

SCANGRIP TRIPOD 4,5M

IC cikkszám: SG03.5270

A 2,2 m-ről 4,5 m-re meghosszabbítható állvány teljes rugalmasságot kínál a munkalámpa megfelelő magasságba és szögbe helyezéséhez. Az állványra szerelve a lámpa megdönthető az optimális sugárzási szög biztosítása érdekében. Az állvány beépített légpárnás biztonsági rendszerrel van ellátva a biztonságos és egyszerű használat érdekében, amely megakadályozza a véletlen leesést vagy leesést az állvány felemelése vagy leengedése során.

Forrás: https://www.scangrip.com/en-gb/products/work-lights/construction-site-lights?utm_source=%28CRM%29+Newsletter+For+SCANGRIP+Distributors&utm_campaign=c92ce612de-site-light-60-launch-en_COPY_03&utm_medium=email&utm_term=0_85fcf7db00-c92ce612de-505252401&mc_cid=c92ce612de&mc_eid=c13d2d85e9

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top