fbpx

4 MÓDSZER – NAGYTAKARÍTÁS AZ AUTÓBAN

2020-03-27T09:49:14+01:002020. április 9.|Címkék: , , |

0

Melyiket válaszd? Bemutatjuk az előnyöket és a hátrányokat is!

 1. Úgynevezett gránátos módszer.Ez a legelterjedtebb, szinte bármelyik autós boltban kapható. Előnye: viszonylag olcsó, nem igényel szaktudást.
  Hátránya: a kiáramló fertőtlenítő szer sokkal nehezebb a levegőnél, így rövid ideig kering csak a levegőben és hamar visszaesnek a szemcsék a kárpitra, szőnyegre. Nem hatékony, inkább csak illatosít.

 1. Klíma tisztító hab.Ára szintén olcsónak mondható és szintén minden autósboltban megtalálható. Előnye: ha jól eltaláljuk vele a klíma radiátort (elpárologtatót) hatékony, hiszen a hab átpréseli magát a hűtőtesten és folyékony halmazállapotba esik össze, így a kondenzvízkifolyón a szennyeződéssel együtt távozik.
  Hátránya: Előfordulhat, hogy olyan helyre is jut a habból, ahol elektromos alkatrészek vannak, és ezek meghibásodhatnak.  Hatékony lehet, de kockázatos módszer.

 

 

 1. Ultrahangos tisztítás.Ehhez a tisztításhoz már egy eszközt használnak, ami a folyadékot nagyon kicsi részecskékre „porlasztja” és azt a jármű fűtő/hűtő motorja működés közben áramoltatja át a klíma radiátoron.

A Bactoban ultrahangos fertőtlenítésére szolgáló innovatív berendezés a személygépkocsikba, mezőgazdasági gépekbe, építőipari gépekbe és kamionokba beépített légkondicionáló berendezésekhez.

A BACTOBAN berendezés működésének lényege: a fertőtlenítő oldat (amelynek molekulái 2 és 3 Mikron) felvitele  egy piezoelektromos kristály felületére, mely nagy frekvencián vibrálva (ultrahangos frekvencia – ebből ered a fertőtlenítő módszer és a berendezés neve), lebegő permetet hoz létre. Ez a permetfátyol az utastér levegőjének belső keringtetésével képes eljutni a szellőzőrendszer minden pontjára.

 

 1. Ózongenerátoros klíma tisztítás.Ez egy kémiai folyamat, ahogy a klímatisztító gép ózont termel az utastérben és mivel az ózon (O3) egy nagyon erős oxidáló anyag, három oxigén atommal, így minden olyan élőlényt, mikroorganizmust, gombát, vírust, stb. elpusztít, aminek van oxigén atomja. Előnye: jelenleg a leghatékonyabb tisztítás klímához.

Az OZON MAKER segítségével hatékonyan szüntethetjük meg a kellemetlen szagokat és a káros szennyeződéseket autónk utasterében. A készülék ózon segítségével fertőtlenít, ami -gáz halmazállapotának köszönhetően- mindenhova eljut az autó belsejébe. Gyakorlatilag eltávolítja a nedvességet, amely általában a padlóburkolaton és a légkondicionáló párologtatójában gyűlik össze, valamint megszűnteti a kellemetlen szagokat is (a dohányfüstöt is beleértve).

Használata egyszerű: A szondát csak be kell lógatni az utastérbe, és hagyni a gépet dolgozni. Szennyezettségtől függően, egy személyautónak 15-30 perces tisztítás elegendő.

Az OZON MAKER nem elhanyagolható előnye, hogy a használata jelentős megtakarítást tesz lehetővé a műhelyek számára, hisz így már nem kell a drága vegyszereket használni, illetve minimális energia ráfordítással viszonylag rövid időn belül extra profitot termel. A megtérülési idő is igen rövid. (A tapasztalatok szerin – árszabástól függően – 15-20 autó megtisztításával már megtérül a beruházás.) Gyakorlatilag egy passzív jövedelem forrás.

Jelenleg a leghatékonyabb (ismert) klíma fertőtlenítő eszköz!

430104018045 Ózon Maker

MŰSZAKI ADATOK:
Méretek: 320 x 220 x 95 mm.
Tápfeszültség: 220/240 V- 50 Hz – 0,15 A – 18 W
Eszköz kapacitása: 3 l/perc.
Ózontermelés: 1 g/ó

007936210010 Ózongenerátor 30 perc alatt 30-35 légköbméter méretű teret képes fertőtleníteni!

MŰSZAKI ADATOK:
• Tápfeszültség: 220/240 V- 50 Hz
• Erő: 21 W
• Szivattyú teljesítménye:10 ~ 15 l/perc
• Ózon teljesítménye:4000 mg/h

Mindkettő berendezés

 • könnyen kezelhető
  • eltávolít minden szennyeződést
  • eltávolítja a nedvességet
  • megszünteti a szagokat
  • könnyű és környezetbarát működés
  • megszünteti a vegyszerek használatának és selejtezésének költségét.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top