fbpx

Készen állsz a következő generációs Sonic racsnira?

2020-03-03T14:24:03+01:002020. március 11.|Címkék: , |

0

A Sonic NEXT racsnis a legerősebb a sorozatában. Ez a racsnis tökéletesen ergonómikus kialakítású és optimális fogása miatt akár 757 Nm-ig terjedjenek. A NEXT racsnis kulcs 60 fogazata nagyobb pontosságot és jobb működést biztosít, azaz rendkívül hatékony. Ráadásul a Sonic NEXT racsnis kulcs keskeny feje lehetővé teszi a legszűkebb terek elérését is.

Nézd meg a videót az új generációs Sonic NEXT racsnis kulcsról!

 

Három méretben elérhető:

A Sonic Tools frissítette a racsnis sorozatát, hogy több fogat tartalmazzon, így kevesebb ívgörbület érhető el a nagyobb teljesítmény érdekében a szűkebb területeken. A fogszám növelésével a Sonic továbbra is ugyanazt az erőt fejti ki. Nem csak a funkció és a teljesítmény változott. A Sonic Tools emeli az esztétikai játékot is.

A Sonic Tools új racsnijának 60 foga van, egykaros kivitelben. A régi racsni 45 fogat tartalmazott, de a mancs mindkét irányban csak a mancs egyik oldalát használta. Egyszerre csak 3 fog fog bekapcsolódni. Az új kialakítás nyolcfogú mandzsettával rendelkezik, amely mindkét irányba teljesen bekapcsol. Ez jobb teljesítményt tesz lehetővé még nagyobb fogszám mellett is.

Az új elliptikus alakú fogantyú kényelmesebb és sokkal jobban néz ki, mint a régi kerek fogantyúk. A logó körüli új piros díszléc jobban ábrázolja a Sonic Tools logót, mint a régi.

 

Shop Tool vélemények

Sonic Tools

Facebook

Twitter

YouTube

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top