InterMikulás ajándékai között egy KS 3000 Könner&Söhnen áramfejlesztő!

Szeretnél egy Können&Söhnen KS3000-res áramfejlesztőt?

InterMikulás 4-es puttonyában megtalálod!

JELLEMZŐK:

KÖNNER & SÖHNEN MOTOROK

Kifejezetten a Könner & Söhnen védjegy számára a német mérnökök olyan K&S sorozatú motorokat készítettek, amelyek többórás és többszintű teszteket teljesítettek, ezért olyan megbízhatóak. A nagyteljesítményű K&S motorok megfelelnek a legújabb EURO V kibocsátási előírásoknak.

A MOTOROK EGYÉNI SORSZÁMAI

A Könner & Söhnen motorok megfelelnek az összes világ- és európai minőségi előírásnak, beleértve a károsanyag-kibocsátási és zajszintet is. Ezt bizonyítják az európai minőségi tanúsítványok. Minden motornak és generátornak megvan a maga egyedi sorozatszáma, amely lehetővé teszi a gyártás és a szolgáltatás minőségének ellenőrzését.

EASY START SYSTEM 

Az Easy Start rendszer lehetővé teszi a motor gyors beindítását különösebb erőfeszítés nélkül. A nagyobb teljesítményű modellek emellett elektromos indítórendszerrel vannak felszerelve.

VÁLTÓ 100% RÉZBŐL

A TM Könner & Söhnen generátorok csúcskategóriás szinkron generátorral vannak felszerelve, 100%-os réz tekercseléssel. Csak a réz tekercs képes károsodás nélkül ellenállni a maximális terhelésnek, hogy biztosítsa a generátor hosszú távú megbízható működését.

KÉNYELMES ERGONÓMIAI VEZETŐPANEL

A generátor ergonomikus kezelőpanelje lehetővé teszi a működésének egyszerű vezérlését: modern LED-kijelző (számláló órák, frekvencia, feszültség), elektromos indítás, vészkapcsoló (megszakító) kapcsoló, alacsony olajszint-érzékelő, kimenetek, kapcsok.

ACÉLTARTÁLY

A „Könner & Söhnen” generátorok kibővített acél üzemanyagtartállyal vannak ellátva, amely üzemanyag-feltöltés nélkül meghosszabbítja a generátor üzemidejét. Az üzemanyagszint jelző a tartályon található a könnyű használat érdekében.

A REZGÉSE CSÖKKENTÉSE GUMILÁBAKKAL

A Könner & Söhnen generátorok minden modellje gumilábakkal van felszerelve a rezgések csökkentése érdekében. A gumicsillapítónak köszönhetően a működő generátor nem károsítja a padlóburkolatot, és a vázbevonat nem karcolódik meg.

 

Esetleg más ajándékra vágysz?

Kattints a képre és nézd meg mit rejteget Számodra a 4-es Interputtony!

 

 

A játékszabályzatot IDE kattintva tekintheted meg!

2020.10.28.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat