AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

Személygépjármű
2024.06.10.

Több tucat népszerű gépjárműmodellhez érhetők el!

 

Az adaptív vagy félaktív felfüggesztések a járművásárlók millióinak körében számítanak népszerű választásnak. A passzív felfüggesztésekkel ellentétben, amelyek mozgását passzív lengéscsillapítók és rugók kontrollálják, az adaptív felfüggesztések elektronikus csillapítókkal dolgoznak, amelyek a járművezető preferenciájához és a vezetési körülmények változásaihoz igazítják a jármű vezetési és kezelési sajátosságait.

Számos népszerű gépjárműmárka – az Audi, a BMW, a Ford, az Infiniti, a Land Rover, a Mercedes-Benz, a Nissan, a Renault, a Seat, a Skoda, a Toyota, a Volkswagen és a Volvo – kínál a Monroe® Intelligent Suspension termékcsalád adaptív felfüggesztéseivel felszerelt modelleket. Ezek a gyárilag beszerelt rendszerek gyakran a járműgyártó saját felfüggesztéseinek márkaneve alatt szerepelnek, mint például az Audi Drive Select rendszere, a BMW Variable Damper Control rendszere és Adaptive M felfüggesztései, az Infiniti Digital Dynamic felfüggesztése, a Seat Dynamic Chassis Control rendszere és a Volvo Four-C (Continuously Controlled Chassis Concept) rendszere, valójában azonban a Monroe mérnökeinek közreműködésével készültek.

MIS-product-list

A KIALAKÍTÁS ÉS A VEZETÉSI MÓDOK

Mindezen modellek közös tulajdonsága, hogy a Monroe Intelligent Suspension technológiájára, más néven CVSAe (Continuously Variable Semi-Active, folyamatosan változó félaktív) rendszerre épülnek. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a járművezetők igény szerint váltsanak a különböző vezetési módok között a komfortos és lágy fokozattól egészen a sportosig. A CVSAe technológia és a Monroe Intelligent Suspension egyéb megoldásai segítettek átformálni a járműtulajdonosok egy egész generációjának vezetési élményét.

CVSAe-sport-scheme

MÁR ELÉRHETŐ AZ UTÁNGYÁRTOTT TERMÉKEK PIACÁN

Az adaptív felfüggesztési technológia előnyei nyilvánvalók. Mi történik azonban, ha cserélni kell a csillapítókat egy ilyen kifinomult elektronikus felfüggesztésen? Vissza kell vinni a járművet a márkakereskedésbe, hogy ott költséges javításokat hajtsanak végre rajta?

 

Ezek fontos kérdések. Előfordulhat, hogy a rájuk adott választ meglepőnek fogja találni.

 

A Monroe az eredeti Monroe Intelligent Suspension-termékek gyártójaként immár az utángyártott alkatrészek piacára is elhozta prémium minőségű adaptív lengéscsillapítóinak széles választékát. Ezek a Monroe Intelligent Suspension RideSense márkanév alatt kínált lengéscsillapítók ugyanazokat a technológiai megoldásokat használják, mint a népszerű járműmodellekbe beszerelt eredeti alkatrészek.

 

RideSense-Packshot-Box-Double-Shocks-with-Circle

EGYSZERŰ ÉS GYORS CSERE

A Monroe OESpectrum®, Monroe Original® és Monroe Adventure® passzív lengéscsillapítókat is kínáló és beszerelő vezető alkatrész- és szervizszolgáltatóknál elérhető Monroe Intelligent Suspension RideSense elektronikus lengéscsillapítók zökkenőmentesen, „plug and play” módszerrel csatlakoztathatók a jármű elektronikus vezérlőegységéhez (ECU). Az ECU a különféle érzékelőktől érkező információk alapján igazítja a lengéscsillapítók csillapítási jellemzőit a járművezető preferenciáihoz és a változó útviszonyokhoz. Ez a folyamat csupán 10 ezredmásodpercet vesz igénybe, ami kiváló vezetési élményt biztosít, bármilyen vezetési körülményekről legyen is szó.

Egy új Monroe Intelligent Suspension RideSense lengéscsillapító beszerelését követően a járművezetők bizton számíthatnak rá, hogy adaptív felfüggesztésük ugyanolyan jól fog teljesíteni, mint járművük újkorában. Ahogy a lengéscsillapítók cseréjekor mindig, a Monroe Intelligent Suspension RideSense elektronikus lengéscsillapítókat is párban javasolt beszerelni, hogy az eredeti alkatrészeknek megfelelő vezetési élmény biztosítható legyen.

A Monroe Intelligent Suspension RideSense lengéscsillapítóit keresse az Inter Cars webshopján, illetve a kirendeltségeken.

(link: https://hu.e-cat.intercars.eu/hu/asmctx-M38069_00020RLR/Teljes-v%C3%A1laszt%C3%A9k/Leng%C3%A9scsillap%C3%ADt%C3%A1s/Leng%C3%A9scsillap%C3%ADt%C3%B3/Leng%C3%A9scsillap%C3%ADt%C3%B3/c/tecdoc-6400000-6411000-genart_854?q=%3Adefault%3AbranchAvailability%3AALL%3AproductBrandCode%3Aicgoods_1461)

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat