Szűrők nehéz tehergépjárművekhez és építőipari gépekhez

Tehergépjármű
2024.06.04.

Előzze meg a költségigényes leállásokat hatékony, nagy teljesítményű és ipari szűrőmegoldásokkal

A népességnövekedés, a növekvő urbanizáció és iparosodás mindössze három ok a sok közül, amiért az építőipar virágzik. Ezzel együtt az építőipari gépek és berendezések, valamint a nehéz tehergépjárművek iránti igény is folyamatosan növekszik. Ezeknek a hét minden napján, 24 órában zökkenőmentesen kell működniük komolyabb meghibásodások vagy karbantartási munkák nélkül, mivel ez költségigényes leállásokat eredményezne. Ennek elkerülése érdekében hatékony, nagy teljesítményű és ipari szűrési megoldásokra van szükség.

  • Működtesse gépeit és építőipari járműveit
  • Óvja meg motorjaikat a nagy porterhelés miatti összeomlástól
  • Óvja az embereket a káros légszennyező anyagoktól

 

Szűrési megoldások építőipari gépekhez és nehézgépjárművekhez

Az építőipari gépek poros környezetnek vannak kitéve, ezért robusztus és nagy teljesítményű szűrőrendszereket igényelnek nagy leválasztási hatékonysággal és hosszú élettartammal.

Moduláris termékcsaládokat és ügyfélspecifikus megoldásokat kínálunk az építőipari alkalmazások széles köréhez, mint pl:

  • különböző típusú építőipari gépek
  • kis minikotrók
  • nagyméretű kerekes rakodók

Munkagépek

Az építőipari gépek poros környezetnek vannak kitéve, és robusztus és erős szűrőrendszereket igényelnek. A magas leválasztási hatékonyság és a hosszú élettartam fontos a nagy porterhelésű területeken. A MANN+HUMMEL moduláris termékcsaládokat és ügyfélspecifikus megoldásokat kínál az alkalmazások széles skálájához. Ez azt jelenti, hogy az építőipari gépek széles választéka, a kis minikotróktól a nagy kerekes rakodógépekig, megbízhatóan működhetnek. A MANN+HUMMEL egy átfogó szoftvermegoldást is kínál, beleértve a szenzortechnológiát a szűrő állapotának figyelésére, és ennek eredményeként szabványokat állít fel az előrejelző karbantartás terén.

Tudj meg többet a termékeinkről:

 

Levegőszűrő

A MANN+HUMMEL légtisztító rendszerei kiváló szűrési teljesítményükkel győznek meg. A káros szennyeződésrészecskék és vízcseppek elkülönülnek a beszívott levegőtől, így csökken a motor kopása és meghosszabbodik az élettartama

 

Fülke légszűrő

A MANN+HUMMEL utastér légszűrői többrétegű szerkezetüknek és az opcionális biofunkcionális bevonatnak köszönhetően hatékonyan tisztítják a beszívott levegőt, így megbízhatóan védik a jármű utasait.

 

Üzemanyag előszűrő

A MANN+HUMMEL üzemanyag-előszűrői csökkentik az üzemanyag vízzel való szennyeződését még a tápszivattyú előtt az alacsony nyomású körben, így megbízhatóan védik a befecskendező rendszert.

 

Fő üzemanyagszűrő

A MANN+HUMMEL üzemanyagszűrői megvédik a modern dízel befecskendező rendszereket a szennyeződésrészecskéktől és a vízcseppektől. Megbízhatóan tiszta üzemanyaggal látják el a motort, és növelik annak élettartamát.

 

Olajszűrő

A MANN+HUMMEL olajszűrői kivételesen magas részecskeleválasztó képességükkel és szennyeződésmegtartó képességükkel a lehető legjobb védelmet nyújtják még nehéz üzemi körülmények között is, ezáltal hosszú szervizintervallumokat tesznek lehetővé.

 

Sebességváltószűrő

A MANN+HUMMEL sebességváltó olajszűrői különféle szűrőközegekkel szerelhetők fel, és így megfelelnek a legkülönbözőbb leválasztási teljesítmény követelményeinek.

 

Centrifugál szűrők

Az olajcentrifugák megbízhatóan választják el a koromrészecskéket a motorolajból, hogy csökkentsék a motor kopását. Sokoldalú funkciók integrálhatók a különféle ügyféligényeknek megfelelően.

 

CCV rendszer

A kompakt ProVent² sorozat első osztályú olajleválasztót tartalmaz, alacsony nyomásveszteséggel, és így megbízhatóan védi a szívórendszert és a turbófeltöltőt.

Karbamid szűrő

A MANN+HUMMEL karbamidszűrői hatékonyan védik az SCR rendszereket a kopástól, és így meghosszabbítják azok élettartamát.

 

 

Forrás, további információk: https://www.mann-hummel.com/en/products/construction.html https://oem.mann-hummel.com/en/applications/construction-machinery.html

 

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat