MPBS

Motor és tuning
2024.04.09.

MPBS

A Moderntech Sp. z o. o. egy kereskedelmi, szolgáltató és termelő cég, amely elsősorban autóipari poliuretán perselyek és egyéb poliuretán elemek gyártásával foglalkozik.

A poliuretán korlátlan lehetőségekkel rendelkező anyag: dinamikus terheléssel, kopással szembeni nagy ellenálló képessége, változatos keménysége és széles hőmérsékleti tartományban való működése által kiválóan helyettesíti a gumiból készült elemeket.

Az MPBS két poliuretán szilent szériát is biztosít ügyfelei számára.

 

MPBS Poliuretán szilentek

A cég poliuretán perselyeket biztosít különböző márkájú és típusú személygépkocsikhoz: az AUDI-tól a Fordon és a Bentley-n át a Tesláig és másokig. A poliuretán elasztomerek kiválóan teljesítenek különböző hőmérsékleteken, és nagymértékben ellenállnak a kopásnak és a dinamikus terheléseknek, ami hozzájárul az utazási kényelem növeléséhez és a biztonság magas szintjének biztosításához.

Az MPBS az alkatrészek széles választékát kínálja: többek között komplett első és hátsó felfüggesztés készletek, lengőkar elemek, lengéscsillapítók és stabilizátorok találhatók a termékkörben.

Ahhoz, hogy a perselyek jól elláthassák funkciójukat, alkalmazkodniuk kell a környezeti feltételekhez, és különböző keménységi fokokkal kell rendelkezniük. Az MPBS poliuretán szilentekkel felszerelt személygépkocsik jobban futnak és magasabb szintű vezetési kényelmet biztosítanak a mindennapi használat során vagy akár a versenypályákon.

 

MPBS Comfort sorozat

A Comfort sorozat egy speciálisan megtervezett termékcsalád csökkentett keverékkeménységgel és új, továbbfejlesztett kialakítással.

Az ebből a sorozatból származó perselyeket rendkívüli tartósság jellemzi, miközben megtartják a lengőkar teljes működési tartományát, ami kiváló csillapítási tulajdonságokat eredményez, nem különbözik a gumiból készült alternatíváitól.

Az MPBS Comfort széria a gumi előnyeinek és a poliuretán rendkívüli tulajdonságainak kombinációját ötvözi.

Azoknak ajánljuk, akik szilárd és tartós terméket keresnek, amely keménységben nem különbözik a szabványos gumitól.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Pünkösdi nyitvatartás és rendelés leadás

febi Indítómotorok és Generátorok – Az erő a meghajtás mögött

Denso Diesel Alkatrészek – A Közös Nyomócsöves szivattyúk

A SHELL RIMULA R6 LME SEGÍTETT EGY MAGYAR SZÁLLÍTMÁNYOZÓ VÁLLALATNAK AZ ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁSBAN.

RENDELÉS LEADÁS AZ ÜNNEPNAP ALATT

A MICHELIN-CSILLAGOK mint az abroncs értékesítés eszköze? 

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat