MOTUL – NGEN sorozat

Kenőanyag
2024.04.04.

TELJESÍTMÉNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A nagy teljesítmény 1853 óta szilárdan rögzült a MOTUL DNS-ében. Ha a MOTUL kenőanyagainak megbízhatóságáról van szó, még a legkeményebb körülmények között sem kötnek kompromisszumot.  A MOTUL-nál így dolgoznak előretekintően és következetesen a holnap mobilitása érdekében új megoldásokon. Az új NGEN sorozattal úttörőként a MOTUL három új fenntartható és erőforrás-takarékos, nagy teljesítményű motorolajat mutat be hibrid autókhoz és motorokhoz. Ezek a motorolajok nagy arányban tartalmaznak megújuló erőforrásokból származó nyersanyagokat és olyan teljesítményértékeket kínálnak, amelyek egyáltalán nem gyengébbek a piacon jelenleg kapható termékeknél, SŐT!

 

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY, ELSŐ OSZTÁLYÚ VÉDELEM

Az innovatív MOTUL ESTER Core® technológia kiváló minőségű új, valamint regenerált alapolajokkal kombinálva a legmagasabb teljesítményt és első osztályú védelmet tesz lehetővé. Ezenkívül a nagy teljesítményű olaj gyorsabb reakciót eredményez az erős motorok számára, magas hőmérséklet-állósággal és pontos tengelykapcsolással kombinálva.

 

 

NGEN 7 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Az NGEN 7 adalékanyag és az ESTER összetétel tekintetében megegyezik a MOTUL 7100-zal, de legfeljebb 50%-ban regenerált motorolajat használ. Ezenkívül a műanyag palackok 50%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

KIVÁLÓ MINŐSÉG SPORT ÉS KALAND CÉLRA

Az NGEN 7 a legjobb választás minden motoros számára, aki rendszeresen igényes és kifejezetten sportos vezetési magatartást tanúsít. Lefedi a teljes powersport-palettát, azaz quadokhoz, ATV-khez vagy side-by-side járművekhez is alkalmas valamint, megfelel az aktuális API szabványoknak és JASO MA2 tanúsítvánnyal rendelkezik.

NGEN 5 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Az NGEN 5 adalékanyag és ESTER összetételt tekintetében ugyan azt használja, mint a hagyományos MOTUL 5100 motorolaj, de legfeljebb 75%-ban regenerált motorolajra támaszkodik.

KIVÁLÓ MINŐSÉG NAPI HASZNÁLATHOZ ÉS SZABADIDŐ ÚTRA

Az NGEN 5 nagy teljesítményű és megbízható motorolajat kínál mindennapi használatra és városi vagy terep környezet kihívásaira egyaránt. Lefedi a teljes powersport-palettát, azaz quadokhoz, ATV-khez vagy side-by-side járművekhez is alkalmas valamint, megfelel az aktuális API szabványoknak és JASO MA2 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

HIBRID TERMÉKFORRADALOM

A MOTUL NGEN HYBRID egy igazi termékforradalom a hibridautót-vezetők számára. Miután 2016-ban a MOTUL bemutatta a MOTUL HYBRID-et, az első hibrid járművek követelményeire szabott motorolaját, a termék most valódi fenntarthatósági frissítést kap. A MOTUL NGEN HYBRID napi használatra szánt motorolaj-választéka 25%-ban megújuló erőforrásokból származó organikus olajjal készül.

 

 

Keresd a MOTUL NGEN temrékeit az Inter Cars kínálatában!

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat