MEYLE Lamborghini a DTM-ben!

Személygépjármű
2024.04.04.

MEYLE Lamborghini a DTM-ben!

A MEYLE motorsportal kapcsolatos együttműködései messzire nyúlnak vissza. A cég alapítója, Wulf Gaertner, szenvedélyes versenyző volt Dél-Amerikában, aki számára kihívást jelentett minőségi autóalkatrészek beszerzése versenyautójához. Végül Németországból szerezte be azokat, ezáltal az exportkereskedelem alapjait fektette le.

Ma a motorsport központi szerepet játszik a termékfejlesztésben, különösen, mint valós körülmények közötti tesztlehetőség. A MEYLE több mint 30 mérnöke világszerte legtöbbször maguk is motorsport rajongók. Mindennapi fejlesztőmunkájukat szenvedélyükkel kombinálják, átvitték a versenypályán szerzett tapasztalataikat az alkatrészek házon belüli fejlesztésére. Minden versenypályán megtett kilométerrel értékes adatokat és tapasztalatokat gyűjtenek a termékek továbbfejlesztéséhez és optimalizálásához, ezzel egyszerűbbé és hatékonyabbá téve a független műhelyek és az alkalmazottak munkáját.

A rengeteg adatnak köszönhetően a termékfejlesztés az egész termékkínálatot is érintheti, melynek legjava az InterCars kínálatában megtalálható. És ki ne akarna olyan termékeket használni, amelyek az autózás (alkatrészek számára) legmegterhelőbb helyzeteiből kiindulva lett fejlesztve?

Fókuszálás a fenntarthatóságra:

A MEYLE mindemellett célokat is tűzött ki a DTM projekttel kapcsolatban, miszerint:

  • Támogatják egy dél-amerikai esőerdőben történő újratelepítési projektet annak érdekében, hogy ellensúlyozzák a versenytevékenységeikkel összefüggő CO2-kibocsátást.
  • Környezetbarát üzemanyagokat használnak, például a ‘Shell Blue Gasoline 98 GT Masters’-t, hogy jelentősen csökkentsék a CO2-kibocsátást.

Szponzoráció

A MEYLE csapata örömmel folytatja a Maximilian Paul támogatását ebben a szezonban. A drezdai versenyző először indul a DTM-ben MEYLE márkájú Huracán GT3 Evo2-vel.

 

Kapcsolódó cikkek

Pünkösdi nyitvatartás és rendelés leadás

febi Indítómotorok és Generátorok – Az erő a meghajtás mögött

Denso Diesel Alkatrészek – A Közös Nyomócsöves szivattyúk

A SHELL RIMULA R6 LME SEGÍTETT EGY MAGYAR SZÁLLÍTMÁNYOZÓ VÁLLALATNAK AZ ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁSBAN.

RENDELÉS LEADÁS AZ ÜNNEPNAP ALATT

A MICHELIN-CSILLAGOK mint az abroncs értékesítés eszköze? 

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat