Az ATE a fékrendszerek igazi szakértője

Személygépjármű
2024.04.04.

Az ATE a fékrendszerek igazi szakértője

 

A Continental Teves neve minden autógyártó által elismert. Kiemelkedő technológiát alkalmazva több, mint 100 éve foglalkozik fékrendszerek gyártásával és fejlesztésével. Az ATE fejlesztette ki többek között a hidraulikus féket és az ABS rendszert is. Fékrendszereiket használják versenyautókban is. A cég magas minőségű termékeinek köszönhetően több neves autógyártónak is hivatalos beszállítója, mint például a BMW, Daimler Chrysler, General Motors, Honda, Porsche és Volkswagen. Sikereiket annak köszönhetik, hogy minden erőfeszítésüket az autók biztonságának növelésére fordítják. Ennek érdekében kifejlesztették az elektromos stabilitásprogramot (ESP), amelyet jelenleg az Audi, BMW, VW, Volvo és a Mercedes Benz alkalmaznak.

A frankfurti székhelyű Continental Teves a világ vezető féktárcsa gyártója. A cég világpiaci részesedése az ABS, ESP és ASR rendszerek területén meghaladja a 26%-ot, míg Európában 39%-ot tesz ki. A cég 10,775 alkalmazottal rendelkezik, akik összehangolt munkája a cég sikereiben tükröződik vissza.

Az ATE teljes körű fékrendszerek portfólióját kínálja. Legyen szó féktárcsáról, fékbetétről vagy fékdobról, mindig megbízhat az ATE szakértelmében és innovációjában, ami több mint 100 év tapasztalatával támasztott alá. Az ATE rendszer ellátja a vezető autógyártókat, valamint széleskörű választékkal rendelkezik fékalkatrészek terén.

Az ATE számos rangos díjjal büszkélkedhet, amelyek igazolják a termékek kiváló minőségét. A vizuális megjelenést tekintve, a bevonatolt féktárcsák és más termékek a legújabb fejlesztéseket képviselik. Az ATE fékbetétek messze túlszárnyalják az ECE R90 szabályozásban előírt törvényi követelményeket. Az úttörő termékek, például az ATE kevéssé poroló kerámia fékbetétek, az innováció szellemét tükrözik. Az ATE Power Disk utcai sportfék termékek kiváló fékhatást biztosítanak nagy sebességnél és kritikus helyzetekben egyaránt.

Az ATE eredeti féktárcsáinak előnyei:

 • Legújabb OE alapanyagok: Az ATE a legújabb eredeti alapanyagokat alkalmazza, biztosítva ezzel a legmagasabb minőséget és optimális fékteljesítményt.
 • Garantált legmagasabb minőségi követelmények: A magas minőségi szabványok garantálják az optimális fékteljesítményt és tartósságot.
 • Javított hőstabilitás: Az ATE féktárcsák kiváló hőstabilitást biztosítanak, ami hozzájárul a megbízható és hatékony fékezéshez.
 • Magas széntartalmú (HC) féktárcsák: A magas széntartalmú féktárcsák csökkentik a fékütést és a kopást, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítanak.
 • Alacsony excentricitás: A maximálisan 30 μm-es gyártási toleranciák garantálják a tárcsa és a fékbetét közti biztonságos távolságot, ami fontos a megbízható fékezéshez.
 • Minimális vastagság variáció: Maximum 10 μm-es gyártási toleranciák az állandó féknyomaték és vibrációmentes fékezés érdekében.
 • Gyártó azonosítás: Az eredeti ATE féktárcsák biztosítják a gyártó azonosítását, így biztos lehet benne, hogy valódi ATE terméket használ.

Az ATE bevonatolt féktárcsák előnyei:

 • Környezetbarát korrózió elleni bevonat: A környezetbarát anyagból készült korrózió elleni bevonat védi a tárcsát.
 • Hosszantartó védelem: A bevonatolt területek még a beszerelés után is védettek maradnak, így hosszabb élettartamot biztosítanak.
 • Vonzó dizájn: Az ATE bevonatolt féktárcsák erős vizuális benyomást keltenek, különösen, ha alufelnikkel kombinálják őket.
 • Széles választék: Az ATE féktárcsák több mint 95%-a már csak bevont formában érhető el, így széles választékot kínálnak.
 • Nincs szükség plusz kezelésre: Nem szükséges további kezelés, például tisztítás, csak kicsomagolás és beépítés szükséges.
 • Legfrissebb technológia: Az ATE bevonatolt féktárcsák magas széntartalmúak, extra ötvözéssel, így a legfrissebb technológiát képviselik.

 

Az ATE fékbetétek előnyei:

 • Tesztelt biztonság: Az ATE fékbetétek rendszeresen a legjobb eredményeket érik el a legkeményebb teszteken is, például az ECE szabvány szerint. Az égetés biztosítja a teljes fékerőt már a kezdetektől.
 • Minőség és komfort: Az ATE fékbetétek több mint 150 különböző alapanyagkeveréket kínálnak, amelyek széles skálájára alkalmazhatók, így biztosítva a minőséget és a kényelmet.
 • Széles választék: Az ATE fékbetétek több mint 95%-os piaci lefedettséggel rendelkeznek Európában, így széles választékot biztosítanak az autók különböző típusaihoz és igényeihez.

 

Az ATE Ceramic fékbetétek előnyei:

 • Tiszta technológia: A Ceramic technológia révén kevesebb por keletkezik a fékezés során, ami környezetbarát megoldást jelent.
 • Kevesebb kopás: A Ceramic fékbetétek kevesebb kopást okoznak mind a fékbetéten, mind a féktárcsán, ami hosszabb élettartamot eredményez és csökkenti a javítási költségeket.
 • Több kényelem: A Ceramic fékbetétek halkabb fékezést biztosítanak, anélkül, hogy fékütés vagy kormányrázás jelentkezne, ezáltal növelve a vezetési kényelmet.
 • Garantált biztonság: Minden Ceramic fékbetét megfelel az ECE-R90 szabvány követelményeinek, így garantálva a maximális biztonságot és teljesítményt.

 

 

 

ATE termékek széles palettája megtalálható az Inter Cars kínálatában. Keresse ügyfélszolgálatunkat és telephelyeinket bizalommal.

 

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat