Febi ProKit

Személygépjármű
2024.02.07.

A ProKit Ferdinand Bilstein által, egy innovatív termékvonalat kínál, amely nem csak időt, de pénzt is megtakarít a műhelyek számára, mivel a Febi ProKit minden olyan alkatrészt tartalmaz, amelyre szükség lehet egy javítási folyamat során. Ilyen termékek lehetnek klasszikus példákkal élve a különböző csavarok, vagy anyák, hiszen sokszor előfordul, hogy a javítás során nem küldenek a cserealkatrészek mellé ilyen tartozékokat. Ebből fakadóan a szerviznek vagy meg kell rendelnie a hiányzó tartalékokat valahonnan, vagy maga kell utánamenjen, elhelyezkedésétől függő távolságokba. Ezen tényezők nem csak időt-, de pénzveszteséget is jelent a műhelynek.

A Febi ProKit a gyakorlatiasan alkalmazkodó, konkrét javítási igényekhez szabott megoldás, egy egyszerűnek tűnő, ám annál nagyobb potenciális problémát magában rejtő szituációra. Ebből, valamint a kiváló minőségéből fakadóan az ügyfélelégedettség garantált.

A Febi 06015 Kingpin névre keresztelt javító készlet (amely megtalálható az InterCars Magyarország kínálatában is „FE06015” cikkszámon) kiváló példa arra, hogy a Febi mégis milyen nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Ebben a készletben tengelycsavarok, perselyek és csapágyak, amelyek nehezen kopnak, és biztonságosak.

A rossz minőségű alkatrészek kormányzási hibák kialakulásához vezethetnek, vagy épp a fékhatékonyságot veszélyeztethetik. Ferdinand Bilstein saját gyártásban készíti el a tengelycsavarokat és a tengelydobozokat az Ennepetal-i telephelyén, ezzel biztosítva ügyfelei számára a méret- és minőségellenőrzést.

Mindezek mellett, Ferdinand Bilstein számos személyautó alkatrész ágazatban nyújt lehetőséget kiváló minőségű termékeivel, melyek közül jónéhány az InterCars Magyarország kínálatában is fellelhető. Ilyen kategóriák:

  • Kormánykarok (pl.: FE12903; FE22099; FE41288)

  • Gömbcsuklók (pl.: FE174604; FE14834; FE14607)

  • Stabilizátorok (pl.: FE107009; FE42982; FE41036)

  • Kormányrudazatok (pl.: FE09291)

  • Lengőkarok (pl.: FE46318; FE43114)

  • Vezetőkar fejek (pl.: FE07051; FE02268)

A Febi ProKit termékeit keresse az Inter Cars webshopján és a telephelyeken.

Kapcsolódó cikkek

Innováció és minőség a fékrendszerek világában

A Shell immáron 17. alkalommal a világ vezető globális kenőanyag-gyártója

Sparco DNS – 100% szenvedély

Bemutatjuk a Valvoline-t

A megfelelő motorkerékpár abroncsok kiválasztása: típusok, méretek és tippek

A csörlő helyes használata

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat