Egyszerre hat díjat is bezsebeltek a CNH gépei!

Tehergépjármű
2024.02.06.

A CNH globális mezőgazdasági márkái, a Case IH és a New Holland ügyfelek által inspirált innovációi hat 2024-es AE50 díjat nyertek.

Case IH Steiger 715 Quadtrac 778 lócsúcsteljesítményével a márka legnagyobb és legerősebb traktora. Célirányosan épített motorja új mércét állít fel a teljesítmény terén, amelyet egy nagy teherbírású hajtáslánc szállít.

Case IH Steiger traktorcsalád a 2024-es modellévre 467 és 699 közötti csúcsteljesítmény-tartománnyal és egyszerűsített kipufogórendszerrel rendelkezik, ami jobb kilátást biztosít a fülkéből. A Steiger 425, 475 és 525 lóerős modellek jobb üzemanyag-fogyasztással és 35%-kal gyorsabb motorreakcióval rendelkeznek az új Electronic Variable Geometry turbófeltöltőnek köszönhetően.

New Holland T6.180 Methane Power traktor a világ első kereskedelmi forgalomban kapható metánhajtású traktora. Úgy tervezték, hogy minimalizálja a kibocsátást, miközben maximalizálja a jövedelmezőséget és a termelékenységet. A traktor ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint dízel megfelelője, akár 30%-kal alacsonyabb üzemeltetési költségekkel. Rugalmas az üzemanyagfelhasználásban is, mert sűrített biometánnal, vagy sűrített földgázzal (CNG) egyaránt működhet.

New Holland T7 Long Wheelbase traktor PLM Intelligence™ funkcióval rendelkezik, ami fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosít az üzemeltetőknek, lehetővé téve számukra a legújabb precíziós eszközök, távoli támogatás és adatkezelési képességek elérését. Emellett tartalmazza az új Elektronikus Változó Geometriájú Turbót, amely 8%-kal több nyomatékot, 11%-kal több teljesítményt és 18%-kal nagyobb üzemanyaghatékonyságot biztosít, alacsonyabb motorteljesítmény mellett.

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat