Nyújtson hatékonyságot ügyfeleinek pontos hőkezelés által

Mind Személygépjármű Tehergépjármű
2024.02.05.

Hogyan képesek a MotoRad termosztátok jobb teljesítményt nyújtani az ügyfeleiknek?

Számunkra, akik autókat használunk, vagy éppen ügyfeleinket szolgáljuk ki velük, a megbízható és pontos hűtési rendszerek mára elengedhetetlenné váltak. A motortechnológia fejlődésével a hőkezelés is egyre kifinomultabbá vált, és sok esetben több komponenst is tartalmaz. Ezen technológiai előrehaladás ellenére a termosztát még mindig a hűtési rendszer központi elemeként betudható.
„A hatékony motor teljesítmény, az üzemanyagfogyasztás csökkentése, a károsanyag-kibocsátás csökkentése és az motoralkatrészek megőrzése azon múlik, hogy megfelelő működési hőmérsékletet kell fenntartani. Ez sosem volt még ennyire kritikus, mint napjainkban, a magasan optimalizált és technológiailag fejlett motorok korszakában.” – mondta a MotoRad Közép- és Kelet-Európa értékesítési vezetője, Artem Davydov.
A MotoRad 1958 óta vezető gyártó és szállítója a fejlett motor- és hőkezelési megoldásoknak az autóipari OEM és utángyártási szektorban, és továbbra is mind fejlesztési, mind lefedettségi szempontból vezető szerepet tölt be a belső égésű, hibrid, valamint elektromos hajtású gépjárművek esetében egyaránt.

1. ábra: A MotoRad termosztátok magasabb színvonalra vannak tervezve, mint a legtöbb gyári modell – +/- 1ºC működési tartománnyal.

2. ábra: A modern termosztátok, mint ez a MotoRad BMW modellje, általában összetettebbek és költségesebbek, mint a múltban használtak. Azonban a funkciója még mindig nagyrészt ugyanaz – az motor hőmérsékletének szabályozása.

3. ábra: Hibrid járművek, például a Volkswagen Jetta, gyakran rendelkeznek bonyolult termosztát-megoldásokkal, de a MotoRad kiterjedt lefedettséget biztosít ezekhez a rendszerekhez is.

4. ábra: A MotoRad által készített Volkswagen ID.4 termosztat szelepek láthatók. Az elektromos járműveknek speciális igényeik vannak a hőmérséklet-szabályozás terén, de mégis a MotoRad termosztátjaira támaszkodnak. A MotoRad élen jár a hőkezelési rendszer fejlesztésében.


						
A hideg és meleg időjárási körülmények váltakozásában az optimalizálás teljesítménybeli és hatékonyságbeli csökkenéssel jár a belső égésű motorokkal ellátott, de a hibrid és elektromos hajtással működő járművek esetében is.
A hőhatékonyság optimalizálása jelentős hatással lehet az üzemanyag- vagy energiaköltségekre és a kibocsátások ellenőrzésének hatékonyságára.
Az utángyártott csere termosztát gyakran figyelmen kívül hagyott fontos tényezőként szolgál a hatékony, üzemanyagot/energiát megtakarító és egészséges járművekhez.
A MotoRad közel van az ügyfelekhez (európai műveletek Köln közelében, Németországban) és gyors, rugalmas és hatékony szolgáltatásokat kínál az összes európai országnak.

További információkért látogasson el a MotoRad.com weboldalra.

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat