Mann-szűrők OE minőségében a betakarítógépekhez

Mind Tehergépjármű
2024.02.01.

Az ismert gyártók és modellek számára elérhető szűrők széles választéka.

 

LUDWIGSBURG, 2023. november 2.  – A Mann+Hummel folyamatosan bővíti kínálatát a mezőgazdasági gépek területén. A Mann Filternél a minőség elsőrendűelvárás, ennek megfelelően a betakarítógépekben használt szűrőket folyamatosan a legkeményebb, legextrémebb feltételeknek vetik alá. A hatalmas mennyiségű por és a jelentős mechanikus terhelés óriási kihívást jelent a szűrőrendszerek számára. A Mann-Filter több mint 70 éve kínál innovatív, nagy teljesítményű termékeket annak biztosítása érdekében, hogy a motorok tökéletesen működjenek, még szélsőséges körülmények között is. A Mann+Hummel globális szűrési szakértő prémium márkáját hosszú és hatékony élettartama és következetesen magas szűrési teljesítménye jellemzi.

Az eredeti OE minőségben készülő szűrők széles választéka biztosítja a betakarítógépekben használható több mint 45 000 alkalmazást: a levegőszűrő (fő és másodlagos elem, turbófeltöltő), olaj, üzemanyag, hidraulika, karbamid, utastér és hűtőfolyadék szűrőket, valamint a légszárítókat a sűrített levegős fékrendszerekhez, szűrők a forgattyúház szellőztetéséhez, valamint az üzemanyagtartály szellőztetése. A megfelelő szűrési teljesítmény fenntartása érdekében az összes szűrő működési intervallumát minden esetben az adott gyártó előírásainak megfelelően kell alkalmazni.

Az új betakarítógép útmutató

Egy új és felhasználóbarát Mann-Filter útmutató segíti a leggyakoribb gyártók és modellek kiválasztását, és azonnal mutatja a megfelelő szűrőt az adott takarmány-betakarító számára. Az új útmutató letölthető a Mann-Filter weboldalon található „download hubból„, majd a katalógusok közül kiválasztható Forage Harvester Guide

Keresse meg a megfelelő szűrőt a Mann-Filter Online katalógusban

A műhelyek és a kereskedők megtalálhatják a teljes termékkínálatot a Mann-Filter Online katalógusban. Mindössze néhány kattintás szükséges ahhoz, hogy megtalálja a keresett gép, gépjármű megfelelő szűrőjét-beleértve a műszaki információkat, a telepítési utasításokat és a 360 fokos nézetet: Mann-Filter Europe Online katalógus.

A Mann-Filter a megfelelő eredeti berendezés minőségi megoldást kínálja minden szűrőszükséglethez. A szűrés új kihívásainak innovatív megoldásaival a Mann+Hummel szakértői a holnap szűrőit fejlesztik ki a mai járművekben és gépekben. Ennek megfelelően a felhasználók folyamatosan számíthatnak a Mann-Filter szakértelmére: Tökéletes alkatrészek; Tökéletes szolgáltatás;

Kapcsolódó cikkek

Innováció és minőség a fékrendszerek világában

A Shell immáron 17. alkalommal a világ vezető globális kenőanyag-gyártója

Sparco DNS – 100% szenvedély

Bemutatjuk a Valvoline-t

A megfelelő motorkerékpár abroncsok kiválasztása: típusok, méretek és tippek

A csörlő helyes használata

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat