BOSCH Pollenszűrő

Mind Személygépjármű
2024.01.23.

FILTER+pro, az új Bosch pollenszűrő a káros anyagok elleni megbízható védelemért Független tanúsítvány igazolja a Bosch FILTER+pro kiváló szűrési teljesítményét.

 

  • Alapos levegőminőségi tesztek eredményeként egy független tanúsító szervezet igazolja, hogy a FILTER+pro különösen jól megfelel az allergiában szenvedőknek.
  • Az új FILTER+pro termékben számos szűrőréteg dolgozik együtt, hogy tiszta és egészséges levegőt biztosítson az utastérben.
    A Bosch pollenszűrők kínálata az összes hibrid és elektromos jármű 95 százalékát, valamint az összes személyautó 96 százalékát lefedi Európában.

Alapos levegőminőségi teszteket követően az Ausztriában, Bécs városában működő független tanúsító szervezet, az OFI CERT, hivatalosan igazolta az új generációs Bosch pollenszűrők, a FILTER+pro termékek minőségét.

Tesztelték többek között, hogy mennyire jól szűrik ki és csökkentik az allergéneket, valamint mennyire tudják csökkenteni a kórokozók terjedésének kockázatát. A módosított Bosch FILTER+pro az idei év során felváltja majd a jól bevált FILTER+ generációt.

A FILTER+pro az elődje továbbfejlesztése. Ez nemcsak az allergéneket, polleneket, finomrészecskéket, ártalmas gázokat és baktériumokat szűri ki, hanem felveszi a harcot a vírusok és a penész ellen is.

Tiszta levegő és fokozott biztonság, illetve hatékonyság A FILTER+pro szűrőkben több szűrőréteg dolgozik együtt, hogy a lehető legjobb minőségű levegőt biztosítsák az utastérben. Az antimikrobiális réteg hatékonyan dolgozik a vírusok, baktériumok és pollenek ellen, valamint gátolja a gombák növekedését. A szénréteg semlegesíti az ártalmas gázokat és a kellemetlen szagokat, míg az ultrafinom mikroszálas réteg a 2,5 mikronnál nagyobb részecskék több mint 98 százalékát kiszűri. Ezáltal ezek a pollenszűrők közlekedésbiztonsági szerepet is betöltenek.

Csökkentik az allergiás reakciókat – például a tüsszögést, amely potenciális veszélyforrás vezetés közben. Továbbá az ablakok kevésbé párásodnak, valamint kevesebb lerakódás keletkezik a szélvédő belső felületén, ami káprázást okozhatna. Ezenkívül a légkondicionáló rendszerben is kevesebb lerakódás keletkezik, ami elősegíti a megfelelő működését.

Bosch pollenszűrők szinte minden személyautóhoz Európában A szervizek és az utángyártott alkatrészek piaca számára kínált pollenszűrő-választékával – legyen szó normál, aktívszenes vagy az új FILTER+pro szűrőkről – a Bosch immár az összes személyautó 96 százalékát lefedi Európában. A hibrid és elektromos járművek esetében is igen jelentős a piaci lefedettség, 95 százalék. A Bosch jelenleg már összesen 650 különböző pollenszűrőt kínál, amelyek körülbelül 320 millió járművet fednek le Európában. Ezért a szervizek szinte minden ügyfelet kiszolgálhatnak a megfelelő Bosch pollenszűrővel. A szűrési teljesítmény fenntartása érdekében ajánlott a pollenszűrőket 15 000 kilométerenként vagy legalább évente kicserélni.

 

Bosch szűrők széles választása elérhető kínálatunkban:

Kapcsolódó cikkek

Innováció és minőség a fékrendszerek világában

A Shell immáron 17. alkalommal a világ vezető globális kenőanyag-gyártója

Sparco DNS – 100% szenvedély

Bemutatjuk a Valvoline-t

A megfelelő motorkerékpár abroncsok kiválasztása: típusok, méretek és tippek

A csörlő helyes használata

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat