Osram Gyárlátogatás

Mind
2023.11.27.

Számos érdekességet és lenyűgöző tapasztalatot nyújtott az érsekújvári Osram gyárlátogatás.

A gyár, mely az Osram, az egyik vezető világítástechnikai vállalat része, modern létesítményeivel és innovatív technológiáival hívta fel magára a figyelmet.

A látogatókat azonnal lenyűgözte a gyárba való belépés pillanatában érzékelhető professzionalizmus és a magas szintű biztonsági intézkedések. A gyárlátogatás során szakértő vezetők mutatták be a látogatóknak a különböző gyártási folyamatokat és a legújabb világítástechnikai termékeket.

Az Osram gyárban látható technológiai fejlesztések és automatizált gyártási folyamatok lenyűgözőek voltak. A magas színvonalú minőségellenőrzés és a termékek teljesítményét fokozó innovációk mind azt mutatták, hogy az Osram elkötelezett a világítástechnikai iparágban való folyamatos fejlődés mellett.

 

A látogatás során a résztvevők betekintést nyerhettek az Osram vállalati kultúrájába és értékrendjébe is. A gyárban dolgozó munkatársak elkötelezettsége és szakmai hozzáértése jelentős benyomást tett a látogatókra. A vállalat környezettudatossága is szembetűnő volt, hiszen a gyártási folyamatok során a fenntarthatóság és az energiatakarékosság kiemelt szerepet kapott.

Az érsekújvári Osram gyárlátogatás tehát nemcsak a világítástechnika legújabb trendjeit és technológiáit mutatta be, hanem betekintést nyújtott a vállalat üzleti kultúrájába és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségébe is. 

A programot követően a feltöltődés sem maradhatott el. A résztvevőket egy elegáns borkostolóval és borvacsorával örvendeztette meg az Osram Szent Péterváron a hosszú nap lezárásaként.

A látogatás új élményekkel gazdagította a résztvevőket, és mélyebb megértést nyújtott az Osram vállalat működéséről és világítástechnikai termékeinek fejlesztéséről.

A cikket írta:

Horváth János
Branch Network Division Leader

Az Osram világítás termékeit keresd katalógusunkban!

 

Kapcsolódó cikkek

Innováció és minőség a fékrendszerek világában

A Shell immáron 17. alkalommal a világ vezető globális kenőanyag-gyártója

Sparco DNS – 100% szenvedély

Bemutatjuk a Valvoline-t

A megfelelő motorkerékpár abroncsok kiválasztása: típusok, méretek és tippek

A csörlő helyes használata

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat