Újabb sikeres Értékesítési Verseny

Mind
2023.11.15.

Úton felfelé!

 

Az Inter Cars Hungária Kft. nemrégiben többed alkalommal rendezte meg sikeres értékesítési versenyét, amely a vállalat legkiválóbb tehetségeit hozta elő.

A csapatverseny régiós szinten ismét izgalmas és szoros küzdelmet hozott.

Az első helyezést a Stamiella Borsod-Abaúj-Zemplén Régió csapata érte el, míg a második helyen a Czakó Jász-Nagykun-Szolnok Régió végzett. A dobogó harmadik fokára a Pajtók Heves Régió csapata állhatott fel.

 

 

Az egyéni versenyzők között is kiváló teljesítményeket láthattunk, és a dobogó legfelső fokára a dél-pesti területi képviselő, a másodikra debreceni területi képviselő, míg a harmadikra a dél-budai területi képviselő kolléga léphetett.

 

 

A verseny szigorú kritériumok alapján értékelte a résztvevők teljesítményét, beleértve az értékesítési volumen növekedését, az ügyfélelégedettséget és az innovatív értékesítési stratégiákat. A nyerteseket az általuk nyújtott kivételes teljesítmény és szakmai készségeik elismeréseként jutalmazták. Az Inter Cars Hungária Kft. vezetősége büszkén kiemelte a verseny magas színvonalát és azt a lelkesedést, amit a résztvevők mutattak az esemény során.

Horváth János
(Branch Network Division Leader)

Kapcsolódó cikkek

Innováció és minőség a fékrendszerek világában

A Shell immáron 17. alkalommal a világ vezető globális kenőanyag-gyártója

Sparco DNS – 100% szenvedély

Bemutatjuk a Valvoline-t

A megfelelő motorkerékpár abroncsok kiválasztása: típusok, méretek és tippek

A csörlő helyes használata

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat