TRICO – Csúcskategóriás ablaktörlő lapátok

Mind
2023.10.31.

A TRICO Exact Fit® és a TRICO Force® a csúcsminőségű ablaktörlőlapátok két modellje, amelyeket az iparág egyik legnagyobb gyári felszerelésű gyártója szállít az utángyártott piacra. A TRICO Technology Center and Centre Rochester Hillsben, Michiganben (USA) található, de az amerikai óriás a világ legtöbb nagy piacán jelen van – beleértve Magyarországot is.

 

 

A TRICO nemcsak az ablaktörlők gyártója, hanem azok tervezője is. Az autógyártókkal közösen fejleszti a kiválasztott modelleket, ezzel egy időben az első összeszerelési specialistává válik. Az egyik fő európai ügyfél a Volkswagen-csoport (a TRICO teljes ablaktörlő rendszereket szállít, beleértve az ottani mechanizmusokat is) és a BMW. A bajor márka esetében a TRICO a BMWX1, 2-es Active Tourer és iX modellek karjainak és hátsó ablaktörlőlapátjainak szállítója.

Az InterCars a TRICO ExactFit® és TRICO Force® termékcsaládok bevált pengéit kínálja.

TRICO ExactFit® – a legsokoldalúbb termékcsalád a piacon

A TRICO ExactFit® vonal két termékcsaládot tartalmaz. Az első a hagyományos fém keretes ablaktörlők. Ezek a régebbi autómodelleken használt eredeti ablaktörlők megfelelői.

A látszattal ellentétben gyakran drágább előállítani őket, mint az interneten elérhető olcsó keret nélküli megfelelőiket. Természetesen márkás TRICO ablaktörlőkről beszélünk, amelyek megfelelnek az összes OE követelménynek.

A TRICO ExactFit® fémkeretes ablaktörlők legmagasabb minősége, az egyes alkatrészek megbízható mozgatható csatlakozásai és a felhasznált anyagok (acél, gumi, műanyag) kiváló minősége. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a TRICO ablaktörlők tökéletesen tapadnak az üveghez, hosszú ideig és megbízhatóan működnek.

A második csoport a fémkeret nélküli ablaktörlők, amelyeket elsősorban újabb járműmodellekhez terveztek.

 

A TRICO ablaktörlők (ExactFit® model) esetében a pengemerevségét garantáló elem a Memory Curve Steel® technológiával készült eredeti „gerenda”, amely biztosítja a penge maximális érintkezését az üveggel és egyenletesen osztja el annak nyomását.

Az autóra szerelve alkalmazkodik az üveghez, majd „emlékszik” annak görbületére. Ez olyan, mint egy műanyag deformáció, amely biztosítja az ablaktörlő lapát tökéletes működését minden tapadási ponton. Ez a megoldás tökéletes az erősen kontúrozott szélvédővel rendelkező autókhoz, vagyis ahol az eredeti ablaktörlők olcsó cseréje nem végzi el a munkáját, és csíkokat vagy tisztítatlan mezőket hagy.

A keret nélküli ablaktörlők tökéletesek télen. A külső váz hiánya azt jelenti, hogy nincs probléma a jegesedéssel és a mozgó alkatrészek eltömődésével.

TRICO Force® – ideális autópályás utazáshoz

 

A TRICO Force® egy rendkívül robusztus ablaktörlő modell, szabadalmaztatott ívelt szárnyú spoilerrel felszerelve, amely a legnagyobb szélsebességnél is teszi a dolgát. Ideális választás azoknak a járművezetőknek, akik gyakran utaznak, hosszú ideig vagy rossz útviszonyok között. Az Aerofoil VorTec™ légterelő „átvágja” a levegőt, hogy maximális érintkezést biztosítson az ablaktörlő és a szélvédő között. A HighGlide™ gumielem simább és csendesebb törlést biztosít, a nagy teherbírású konstrukció minden időjárási körülmény között tartósságot biztosít, a SWIFT® Easy Connection technológia pedig megkönnyíti a legtöbb ablaktörlő karra történő felszerelést.

 

 

Az Inter Cars ügyfelei a következő TRICO készletek közül választhatnak:

TRICO EXACTFIT® GERENDA KÉSZLETEK – keret nélküli ablaktörlő lapátok, elöl, 2 db-os készlet.

TRICO EXACTFIT® CONVENTIONAL – fémkeretes ablaktörlő lapátok, elöl, 1 db.

TRICO EXACTFIT® REAR – dedikált ablaktörlő lapátok, hátsó, 1 darab.

TRICO FORCE® – keret nélküli ablaktörlő lapátok, elülső, kampó és multiclip tartók, 1 darab.

Kapcsolódó cikkek

Osram Gyárlátogatás

Újabb sikeres Értékesítési Verseny

ROLL – A lengyel megbízhatóság

Felkészítés a télre 1.rész

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS NYERJ!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat