Brembo MAX féktárcsák

Motor és tuning
2023.08.03.

Páratlan gyorsasággal és biztonságosan reagál minden körülmények között

A Brembo Max hornyolt és festett tárcsák kiváló fékteljesítményt biztosítanak minden körülmények között, különösen síkos felületen, optimalizálják az út teljesítményét és biztosítják a súrlódó anyag folyamatos megújulását.

Gyors és hatékony fékezés

A szabványos féktárcsákhoz képest a Brembo Max kialakítása és a magasabb súrlódási együttható jobb teljesítményt biztosít a fékezés kezdeti szakaszában. A jobban reagáló fékpedál és a fékek azonnali működése gyors és hatékony lassítást biztosít.

Magas kopásállóság

Speciális használati körülmények, amelyek a tárcsa hőmérsékletének 800°C fölé emelkedését okozzák – mint például egy hegyi hágóból való leereszkedés – a súrlódó anyagot alkotó fenolgyanták égését okozzák. Ez a fékbetét és a tárcsafékfelület között felszabaduló gáz miatt a fékhatásfok veszélyes csökkenéséhez vezethet. A Brembo Max barázdáinak különleges alakja lehetővé teszi az ilyen gázok hatékony elvezetését, gyorsan helyreállítva az optimális fékezési feltételeket.

A Brembo Max exkluzív hornyokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a súrlódó anyag folyamatos megújulását (Micro-shave hatás), megakadályozva a fékbetét felületének üvegesedését.

Maximális kontrol a kopás felett

Az egyik Brembo Max hornyot úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a féktárcsa kopásának azonnali ellenőrzését. A horony teljes elhalványulása azt jelenti, hogy a minimális ajánlott vastagságot elérték; a vezető tehát tudja, hogy a kopott tárcsát cserélni szükséges.

A fékrendszer működőképességét a további hornyok garantálják. A tárcsa tökéletes kiegyensúlyozását egy hasonló barázda éri el a tárcsa belső fékfelületén, az átmérő ellentétes oldalán.

Tesztpadon és közúton, extrém körülmények között is tesztelve

A kialakítás segíti az optimális fékteljesítményt síkos felületeken is

A kifelé irányuló geometrikus barázdákkal kialakított egyedi design lehetővé teszi a Brembo Max számára, hogy hatékonyabban tudja eloszlatni a tárcsa felületén esetlegesen előforduló vizet, így kiváló teljesítményt nyújt csúszós felületeken is, és általában véve egyenletes viselkedést biztosít változó környezeti viszonyok között.

Könnyűfém felnikhez is tervezték

A Brembo szem előtt tartja azokat a sofőröket is, akik könnyűfém felniket szerelnek járműveikre: a Brembo Max esetében a nem fékező részek UV-bevonattal vannak ellátva, hogy kiküszöböljék a féktárcsák korróziójával kapcsolatos tökéletlenségekhez.

Egymásnak teremtve

A Brembo Xtra fékbetétek tökéletes párt jelenlenek a Max és Xtra féktárcsákhoz.

Fokozzák a kiváló teljesítményt, és biztosítják a fékezés teljes kontrolját, így biztosítva a sport vezetés teljes élvezetét.

A speciális BRM X L01 keverék több mint 30 különböző komponensből áll, és magas súrlódási együtthatójával kiemelkedik társai közül. Ez azt jelenti, hogy a fékezés gyorsabb és stabilabb lesz mind magas, mind alacsony hőmérsékleten. Mindezt úgy, hogy nagyobb vezetési kényelmet és jobb fékpedál pontosságot biztosít a termék futásteljesítményének csökkenése nélkül.

Kapcsolódó cikkek

Karosszéria emelés vs Felfüggesztés emelés: Melyik a megfelelő választás?

Van Hool felemelkedése és bukása

Prémium légszárító patronok OE minőségben a globális piacvezetőtől

Ez az új Astra HDX – az off-road Iveco T-Way speciálisabb rokona

Aki keres az talál!

Üzemanyagszűrő, a befecskendezési rendszer védőbástyája!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat