NTN-SNR: Az innováció és minőség vezetője a csapágyiparban

Személygépjármű
2023.07.28.

Az NTN-SNR, az ipari csapágyak és lineáris mozgási megoldások területén világszerte vezető szerepet betöltő vállalat. A cég közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a csapágyiparban, és folyamatosan törekszik az innovációra és a kiváló minőség biztosítására.

A gyártó ügyfelei számára különleges értéket teremt a termékei és szolgáltatásai révén. A vállalat kiterjedt termékkínálattal rendelkezik, amely magában foglalja a gördülőcsapágyakat, lineáris mozgási rendszereket, tengelyeket, tömítéseket és különösen kimagasló minőségű kerékcsapágyakat. Ezek a termékek számos iparágban, mint például az autóipar, gépipar, energetika, közlekedés és mezőgazdaság, megbízható és hatékony működést biztosítanak.

Kerékcsapágyai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Az autóiparban különösen fontos szerepet játszanak, mivel a járművek megbízható és sima mozgását biztosítják. A vállalat által kínált kerékcsapágyak széles választékban állnak rendelkezésre, alkalmazkodva a különböző járműtípusokhoz és igényekhez. Ezek a kerékcsapágyak kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legfejlettebb gyártási eljárásokkal készülnek, hogy biztosítsák a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A gyártó kínálata jelenleg az európai autópark közel 97%-át fedi le. Mérnöki csapatuk szakértelme és az gyári alkatrészek gyártásában szerzett szakértelmük lehetővé teszi számukra, hogy újítsák és tervezzék meg a jövő termékeit.

  • Kerékcsapágyaik teljes választéka, számokban:
  • Majdnem 1300 kerékcsapágy készlet
  • Több mint 400 kerékcsapágy-referencia
  • Közel 60 járműgyártó lefedettsége
  • Széles választék, amely az európai autópark akár 97%-át is lefedi
  • Jó lefedettség az ázsiai járművekről a francia-japán kettős identitásunk révén

SNR kerékcsapágy készletek:

A készlet tartalmazza a helyes összeszereléshez szükséges összes alkatrészt: ezek a felszerelt járműtől, a gyártó kialakításától, magától a csapágytól és az összeszereléshez szükséges alkatrészektől (anyák, alátétek, tömítések stb.) függően változhatnak.

Az OE minőségű alkatrészek gondosan kiválasztott partnerektől származnak a garantált teljesítmény érdekében.

FIRST TO MARKET filozófiájuk arra ösztönzi a gyártótó, hogy amint lehet, amint egy jármű piacra kerül, új referenciákat vezessenek be a piacra. Kínálatuk, amely a legszélesebb a piacon, lehetővé teszi számukra, hogy pozitívan reagáljanak ügyfeleik minden igényére.

Kerékcsapágyak:

A kerékcsapágyakat 100%-ban francia és japán tervező és mérnöki részlegeik fejlesztették ki. Az NTN Európában minden kerékcsapágy-technológia és műszaki fejlődés szakértője. A 0. generációtól a 3-ig minden csapágy megtalálható kínálatukban. A kerékcsapágy minden generációnál megnövekedett funkcionalitást tartalmaz, beleértve a műszaki fejlesztéseket is. Vegyük például az európai NTN (SNR márka) által feltalált mágneses kódolót, amely lehetővé teszi, hogy az ABS és az ESP együtt működjön az Active Sensor Bearinggel (ASB®)

Az NTN-SNR kutatás-fejlesztési csapata folyamatosan új és innovatív megoldásokat dolgoz ki a kerékcsapágyak terén. Az új technológiák bevezetésével a vállalat arra törekszik, hogy csökkentse a súrlódást és a zajt, javítsa a hatékonyságot és növelje a kerékcsapágyak terhelhetőségét. Az NTN-SNR kerékcsapágyai a legkeményebb környezeti feltételek között is kiválóan működnek, és hozzájárulnak a járművek biztonságához és megbízhatóságához.

A vállalat nem csupán termékeiről híres, hanem a kiváló ügyfélszolgálatról is. A vállalat elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és széleskörű támogatást és technikai know-how-t biztosít az ügyfeleknek. Az NTN-SNR mérnökei és szakértői készségesen segítenek az ügyfeleknek a megfelelő kerékcsapágy kiválasztásában, az alkalmazási követelményeknek és a specifikációknak megfelelően.

Az NTN-SNR szilárd alapokon nyugszik, mint megbízható és minőségi csapágygyártó. Az innovációra és a kiváló minőségre való fókuszálás révén a vállalat vezető szerepet tölt be a csapágyiparban. Az NTN-SNR továbbra is elkötelezett a fejlesztések és az ügyféligények kielégítése iránt, és törekedik arra, hogy partnereinek és ügyfeleinek kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson.

Az NTN-SNR termékeit keresse az Inter Cars polcain és webshopján.

Kapcsolódó cikkek

Osram Gyárlátogatás

Újabb sikeres Értékesítési Verseny

ROLL – A lengyel megbízhatóság

Felkészítés a télre 1.rész

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS NYERJ!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat