LUK – Az 1. számú megoldás kuplungokhoz

Személygépjármű
2023.03.23.

A kuplungok terén a Schaeffler a LuK márkával nemzetközi piacvezető. Technológiánkat világszerte minden harmadik, Európában pedig minden második autóban használják. Ezzel a Schaeffler az autóipar legnagyobb OE-beszállítója – mind a hagyományos, mind az önbeálló kuplungok esetében. A kisteherautók, teherautók és traktorok esetében a Schaeffler vezető járműgyártókkal való hosszú távú együttműködése biztosítja azt a szakértelmet, amely a pótalkatrészpiac javítási megoldásaink fejlesztéséhez szükséges.

Személygépjármű

Mindig az első választás

A LUK RepSet szinte minden autóhoz optimális megoldást kínál. A Schaeffler LuK márkája csaknem 100%-os járműlefedettségével mindig a megfelelő javítási megoldást kínálja.

Ezért kizárólag a legmagasabb minőségű alkatrészekre támaszkodunk. Például az önbeálló kuplungok területén, ahol a LuK technológiai vezető szerepet tölt be. Neves sorozatgyártóként további fejlesztéseinkkel biztosítjuk az autóipar erős jövőjét is.

Gyors kuplungcseréhez

A LuK RepSet készletek a szervizek napi követelményeihez igazodnak, és olyan alkatrészeket tartalmaznak, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ez lehetővé teszi a kuplungok gyors és szakszerű cseréjét:

– Szerkezet

– Tárcsa

– Opcionálisan kinyomócsapággyal

A  kéttömegű lendkerék meghibásodása esetén a Schaeffler a LuK RepSet DMF-et kínálja, amely a kuplung és a lendkerék különösen tartós javítási megoldása.

Kisteherautók

Javítási megoldás a piacvezetőtől

A világszerte több mint kilencmillió járművel és az új regisztrációk magas növekedési rátájával a szállítójárműveket nem lehet megkerülni – különösen a szervizekben és az alkatrész-kereskedelemben nem. Ugyanis a nagy terhelés és a futásteljesítmény miatt a kopás elkerülhetetlen. A Schaeffler kiváló minőségű és könnyen beépíthető javítási megoldásai biztosítják a jármű futásteljesítményének maximalizálását és a javítási idők minimalizálását.

Kuplungcsere könnyedén

Minden LuK RepSet tökéletesen illeszkedő, OE-minőségű alkatrészeket kínál a zökkenőmentes beszerelés érdekében:

– Kuplungszerkezet

– Kuplungtárcsa

– Opcionálisan kinyomócsapággyal

Egyébként, ha a  kéttömegű lendkerék meghibásodik, teljes komplett javítás javasolt a LuK RepSet DMF segítségével. Ily módon a DMF és a kuplung egyetlen művelettel fenntarthatóan cserélhető.

Kapcsolódó cikkek

Motorkerékpárok nőknek – Milyen motort válassz?

Hajózzon az Inter Cars-szal – Sierra

Pierburg – Törekvés a fejlődésre

Bővülő a Niterra – NGK gyújtógyertya kínálata, a tisztább jövőért

NTN Corporation – az Atlétikai Világszövetség hivatalos partnere

A ZF innovatív technológiákkal szereli fel a Volta teherautókat

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat