FERODO fékbetétek FUSE+ technológiával a fékezés hatékonyságáért és a kényelméért

1922-ben a FERODO lett a sorozatgyártású autók eredeti berendezésű (OE) fékező rendszereinek első szállítója. 1956-ban feltalálta a tárcsafékbetétet, 2021-ben pedig egy újabb újítást: a Fuse+ technológiás fékbetéteket, az első fékbetéteket, amelyek áthidalják a szakadékot a fékteljesítmény és a maximális kényelem között. Alacsony acél vagy NAO tégla? Nem kell többé választanod! A legújabb FERODO fékbetétek mindkét világból a legjobbat kínálják.

Az egyesült királyságbeli FERODO Chapel-en-les-Frith Műszaki Központban tervezett és a FERODO európai gyáraiban az OE szabványok szerint gyártott Fuse+ fékbetétek új, csúcstechnológiás súrlódó anyagból készülnek, amelynek kifejlesztése három évig tartott. Egyesíti az alacsony acéltartalmú anyagok magas fékteljesítményét a szerves NAO anyagok magas kényelmével. Ezeknek a fékbetéteknek a súrlódó keveréke több mint 20 gondosan kiválasztott anyag kombinációját tartalmazza, amely páratlan fékteljesítményt biztosít a hagyományos hátrányok, például zaj, csökkent fékbetét- és tárcsaélettartam vagy túlzott por nélkül. A Fuse+ technológiában a betétek további előnye az egyedülálló FERODO Eco Friction technológia nulla réztartalommal.

Az OE minőségével összhangban

A Fuse+ betétek újabb mérföldkövet jelentenek a FERODO 125 éves, úttörő innovációs történetében, folytatva az eredeti technológiát az utángyártott piacon. A FERODO mérnökei továbbra is kutatják az új anyagösszetételeket, a betétkialakításokat és más innovációkat, hogy megfeleljenek a globális autógyártók és a szervizszakemberek felmerülő igényeinek.

A fékbetét-technológiában rejlő hiányosságok áthidalása magában foglalja az egyedi ismeretek kiaknázását, a tesztelési protokollok és a gyártási folyamatok alkalmazását az eredeti minőség és a kiváló utángyártott teljesítményű fékbetétek előállítása érdekében. A Driv (a FERODO anyavállalata) 100 éve vezető eredeti berendezések (OE) szállítója, és továbbra is olyan innovatív termékeket fejleszt, amelyek különféle vezetési körülmények között jól teljesítenek, a jármű korától függetlenül. A felhasználók számára ez extra bizalmat jelent, hogy járműveik biztonságosan, megbízhatóan és halkan fognak fékezni emellett a szerelők számára is időt takarít meg, hogy nem találkoznak ügyfélpanasszal a fentiek miatt.

Növekvő kínálat

A Fuse+ technológiás FERODO fékbetétek már 56 referenciát tartalmaznak. Ezen alkatrészek mindegyike a gyors és egyszerű összeszereléshez szükséges tartozékokkal együtt érkezik. Ha ezek még nem állnak rendelkezésre az Ön autójához, ne aggódjon – a FERODO Fuse+ fékbetétek kínálata tovább fog bővülni, hogy megfeleljen a piaci igényeknek.

A „Rendszer” védelme

A fékbetétek az egyik leggyakrabban cserélt alkatrész az autókban. Teljesítményük azonban sok más, pontosan megtervezett alkatrésztől függ. Például egy modern fékrendszer tartalmaz betéteket, tárcsákat, főfékhengert, féktömlőket, folyadékot, féknyergeket és dugattyúkat, blokkolásgátló fékrendszer (ABS) vezérlőmodult, keréksebesség-érzékelőket és még sok mást. Ezen alkatrészek közül sok úgy van kialakítva, hogy együtt telepítve tökéletesen működjenek együtt.

A legjobb teljesítmény érdekében a FERODO fékbetéteket (beleértve az új Fuse+ technológiás betéteket is) FERODO féktárcsákkal kell felszerelni. A harmadik féltől származó tárcsák kohászati ​​és feldolgozási minősége jelentősen gyengébb lehet, ami negatívan befolyásolhatja a hőelvezetést, a betét és a tárcsa tartósságát, a pedálérzetet, valamint a működési zajt és a biztonságot.

A más cégek tárcsáinak másik hátránya lehet a túl széles szellőzőcsatorna. Sajnos előfordulhat, hogy ezek a tárcsák nem hűtenek olyan hatékonyan, mint a FERODO tárcsák, ami a hőmérséklet emelkedésével és a betétkopás gyorsulásával a fékteljesítmény csökkenéséhez vezethet. Extrém helyzetekben a túlmelegedés akár más futóműelemek meghibásodását is okozhatják.

Ezért, még ha egy olcsóbb féktárcsa is hasonlít egy jó minőségű termékhez, mindig FERODO tárcsákat válasszon járművéhez. A FERODO Fuse+ és minden más FERODO termék széles palettája megtalálható az Inter Cars kínálatában. Keresse ügyfélszolgálatunkat és telephelyeinket bizalommal.

Forrás: ferodo.com

2022.12.13.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat