Blue Print

Személygépjármű
2022.11.30.

A megfelelő választás az ázsiai járműmárkákhoz tartozó alkatrészekhez
Amikor termékeinkkel elérjük a tökéletességet, örömmel hagyunk nyomot – ujjlenyomatunk a pecsétünk, csak úgy, mint az OE-minőségre és a megbízhatóságra tett ígéretünk a független piacon.

Úgy nevezzük

#TheProofofPerfectFit.

A Blue Print ujjlenyomat nemcsak a tökéletesség, hanem az egyediség jele is. A szűrők, a fékek és a tengelykapcsolók alapvető termékcsaládjaink, mind minőségükben, mind a kínálatban egyedülállóak.

Pontos illeszkedés az ázsiai gyártmányú járművekhez. Egyedi választék mindenki számára

A Blue Print az Ön szakértője az ázsiai járművek alkatrészeihez. Több mint 25.000 cikkszám található a kínálatban – több mint 160 terméktípust lefedve. Az OE specifikáció elérését alapos házon belüli tesztelés biztosítja, és minden termékre vonatkozik a 3 éves gyártói garanciánk.

A terméktípusok folyamatosan bővülő kínálatában minden megtalálható a standard szervizelemektől – például fék-, szűrő- és tengelykapcsoló-alkatrészek – egészen az összetett motorkezelési cikkekig és speciális szerszámokig.

A Blue Print lenyűgöző katalógusának kiemelkedő része, a minden járműmárka fék-, szűrő- és tengelykapcsoló-kínálata. Ezek kínálatunk kulcsfontosságú elemei, és nagy hangsúlyt fektetünk az OE-nek megfelelő minőségre – így alkatrészeink mindig Right First Time® lesznek –, ezért vagyunk mi a független alkatrészpiac fő támasza.

Egy tapasztalt csapat kutatja a lehetséges új cikkeket a piacon lévő legújabb járműmodellek esetében, a gyártói EPC-hez (elektromos alkatrész katalógus) való hozzáférés pedig azt jelenti, hogy nem kell harmadik féltől származó adatokra hagyatkozni. Ez a versenyelőny azt jelenti, hogy a lehető leggyorsabban bővíthető új termékekkel a kínálat – biztosítva, hogy a megfelelő termék, megfelelő időben elérhető legyen az Ön számára.

 

 

Forrás: Blueprint

Kapcsolódó cikkek

Valeo ablaktörlő lapátok

Szereljen és nyerjen!

Garázsdoki rendel: Porsche Macan (95B)

Vadonatúj távolsági buszcsaládot mutatott be a Van Hool. A belga gyártó újdonsága minden szempontból hozza a kötelezőt, de egy kicsit talán meg is haladja az elvárásokat.

Utolérte a legnagyobb monstrumokat is a villanyosítás

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat