M-TECH

Motor és tuning
2022.11.28.

Az M-TECH egy autóipari világításra szakosodott cég, amely 2007 óta három fő világítástechnikai megoldásban kínálja termékeinek széles választékát: halogén, xenon és LED.

A cég új megoldásokat kínál az autóvilágítás területén, a legmagasabb minőségű alkatrészekre épülő, magas európai szabványoknak megfelelő rendszerek gyártója. A stratégiai tervek következetes megvalósításának, a vevői igények figyelembevételének és a megfelelő partnerek kiválasztásának köszönhetően a cég magabiztosan képviselteti magát a szegmensben.

Jelenleg az M-TECH márkát több mint 60 országban, 5 kontinensen forgalmazzák.

LED izzók

Az M-TECH négy kiváló LED retrofit sorozatot kínál: Basic, Premium, Platinum és Heavy Duty (24V).

Lengyel dizájn, német komponensek és fejlett ázsiai gépek – ezek a kulcstényezők a modern LED-es megoldások létrehozásához, amelyek felülmúlják a versenytársakat a szegmensben! Az M-TECH az évek során megszerzett tudás felhasználásával szisztematikusan fejleszti és bővíti kínálatát kutatási és fejlesztési osztályának laboratóriumában.

Az M-TECH, amely az egyik vezető autóvilágítási gyártó és forgalmazó, a kezdetek óta kínál LED izzókat. Ezt a sorozatot folyamatosan fejlesztik és technológiailag gazdagítják. A megszerzett tapasztalat lehetővé teszi, hogy a cég kialakítsa saját technológiai folyamatait, amelynek alapvetése a márkás alkatrészek, és mindenekelőtt a vezető gyártóktól származó LED-ek használata. Minden izzó felépítése egyedi és a gyökereitől átgondolt. A 16 V-ig terjedő tűréshatárig funkcionáló feszültségstabilizátorok megakadályozzák a túlfeszültség esetleges kockázatát. Ezen túlmenően, bizonyos modellek belső ellenállásrendszere „becsapja” az autóba épített CANBUS rendszert, amely megakadályozza a kiégett izzóhiba kijelzését. A használt márkás diódák garantálják a termék hosszú élettartamát – erős fényt bocsátanak ki, miközben alacsony üzemi hőmérsékletet tartanak fenn.

LED készletek

Az M-TECH LED-készletek széles választékát kínálja, amelyek célja a hagyományos világítás LED-technológiás átalakítása. Minden sorozatot úgy terveztek, hogy használatuk ne akadályozza a közlekedés többi résztvevőjét. Tiszta fehér fényt bocsátanak ki, 10 000 lm-ig terjedő széles sugárral. Erőteljes és hatékony diódákkal, típustól függően aktív vagy passzív hűtőrendszerrel és kompakt fémházzal vannak felszerelve. Minden M-TECH LED-készlet egyszerűen telepíthető, anélkül, hogy zavarná a jármű elektromos rendszerét (Plug and Play).

Halogén és kiegészítő izzók

Az M-TECH hagyományos halogén- és kiegészítő izzók széles választékát kínálja 12V-os és 24V-os telepítésekhez. Ezeket az izzókat tartósság és kiváló ár-érték arány jellemzi. A termékkör számos innovatív izzósorozatot is tartalmaz, mint például a Performance vagy a Powertec széria, amelyek egyedi szűrővel és fejlett izzószál-kialakítással rendelkeznek, ami jobb pontosságot és fehérebb fényszínt eredményez.

Xenon izzók

Az M-TECH “D” szériája xenonok széles választékát kínálja gyári telepítésekhez, illetve univerzális HID izzókat a halogén világítás xenonná alakításához.

Az M-TECH “D” sorozata bármilyen inverterrel működik. Minden izzó a legkiválóbb komponensek felhasználásával készül, és lehetővé teszik a pontos fókuszállítást. A megbízható elektronika, az edzett kvarcüveg és a megfelelő nemesgázkeverék maximalizálja izzók élettartamát. Minden népszerű modellt (D1, D2, D3, D4, D5, D8) elérhető 4300K-tól 12000K-ig. Az M-TECH xenon izzók Basic és Premium változatban kaphatók.

Munkalámpák

Az M-TECH számos munkalámpa-modellt kínál, amelyek erős fényforrásként zord környezetben is kiválóan teljesítenek – 12V-os és 24V-os járművekhez. A kiváló alkatrészek, például a vezető gyártók LED-jeinek használata robusztus anyagokkal kombinálva biztosítja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Ezt az IP67 és IP68 tanúsítványok is megerősítik. A LED munkalámpákat jelenleg sok helyen alkalmazzák, például az építőiparban, a mezőgazdaságban, a terepjárókban vagy speciális járművekben (tűzoltóautók, mentők, quadok).

 

Munkapanelek

Az M-TECH LED-es munkapanelek (lightbar) széles választékát kínálja 12V-os és 24V-os járművekhez. A modern és változatos dizájn megkülönbözteti őket a piacon lévő hasonló termékektől. A kiváló alkatrészek, például a vezető gyártók LED-jeinek használata robusztus anyagokkal kombinálva biztosítja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Ezt az IP67 és IP68 tanúsítványok is megerősítik. A LED munkalámpákat jelenleg sok helyen alkalmazzák, például az építőiparban, a mezőgazdaságban, a terepjárókban vagy speciális járművekben (tűzoltóautók, mentők, quadok).

 

 

 

 

Menetlámpák

Az M-TECH nagy hatótávolságú LED-lámpák széles választékát kínálja közúti használatra, melyek 12 V-os és 24 V-os telepítésekhez alkalmasak. A változatos formájú és teljesítményű termékeket átgondoltan tervezték meg, így kiváló alternatívát jelenthetnek a halogénlámpákkal szemben – tökéletesen működnek fókuszált és erőteljes fényforrásként. Minden M-TECH menetlámpa ECE R112 minősítéssel rendelkezik, így legálisan használhatók az Európai Unió útjain. A gyártó menetlámpáiban vezető gyártóktól származó LED-ek kerültek felhasználásra, melyek minőségét IP67 és IP68 tanúsítvány is igazolja.

A vásárlók jó minőségre számíthatnak elfogadható áron. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek a heavy duty szegmensben kötelező felszereléseknek számítanak, de más területeken is sikeresen alkalmazhatók.

Kiegészítők

Az M-TECH tartozékok széles választékát kínálja, mint például: izzófoglalatok, adapterek, LED utólagos ellenállások CANBUS rendszerrel rendelkező autókhoz, irányjelző relék és kábelköteg.

Kapcsolódó cikkek

Valeo ablaktörlő lapátok

Szereljen és nyerjen!

Garázsdoki rendel: Porsche Macan (95B)

Vadonatúj távolsági buszcsaládot mutatott be a Van Hool. A belga gyártó újdonsága minden szempontból hozza a kötelezőt, de egy kicsit talán meg is haladja az elvárásokat.

Utolérte a legnagyobb monstrumokat is a villanyosítás

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat