scangrip

SCANGRIP VILÁGHÍREK: EGY VILÁGÍTÁSI MEGOLDÁS MINDEN AKKUMULÁTORHOZ

Garázsipar
akkumulátor
2022.11.14.

A SCANGRIP piacra dobja a világ első munkalámpáinak sorozatát, amelyek teljes mértékben kompatibilisek az összes elektromos szerszámmárkával!

A SCANGRIP ismét megmutatja pozícióját, mint első lépés a LED-es munkalámpák és az akkumulátortechnológia határait feszegetve. Az új SCANGRIP CONNECT munkalámpa sorozat minden vezető elektromos szerszámmárkával kompatibilis, ezek a BERNER, BOSCH, BOSCH GREEN, DEWALT, EINHELL, FEIN, FESTOOL, FLEX, HAZET, HIKOKI, INGERSOLL, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, SNAPGID, -ON, és WÜRTH – és még sok más!

 

Ma már minden elektromos kéziszerszám-márka kínál saját akkumulátorrendszert, amely kompatibilis a különböző szerszámokkal, de ugyanazon a márkán belül. Az új CONNECT munkalámpákkal a SCANGRIP újragondolja a teljes akkumulátorcsomag-koncepciót, teljes szabadságot biztosítva bármilyen akkumulátorcsomag használatához, függetlenül a márkapreferenciától.

AKKUMULÁTORBIZTONSÁGI RENDSZER

  • Automatikus kisülés elleni védelem
  • Túltöltés elleni védelem
  • Hőmérséklet felügyelet
  • A TÜV Rheinland jóváhagyta
  • Minden Nova, Vega, Area és Tower „Connect” termékhez illesztheti

 

„A SCANGRIP CONNECT sorozat forradalmasítja azt, ahogyan ma az akkumulátoros megoldásokra tekintünk, és máris remek visszajelzéseket kaptunk a piactól” – mondja Anders Borring, a SCANGRIP A/S vezérigazgatója. „Az elektromos kéziszerszám-márkák világának és innovatív munkalámpáink összekapcsolásával teljes szabadságot biztosítunk a végfelhasználónak az általa kedvelt akkumulátor kiválasztásában. Ily módon sokkal kényelmesebb, rugalmasabb és hatékonyabb munkavégzést teremtünk a professzionális felhasználók számára”

– magyarázza tovább Anders Borring.

„Európa vezető munkafény-specialistájaként a SCANGRIP a legjobb, legerősebb és legtartósabb LED-es világítási megoldásokat kínálja a piacon” – állítja Anders Borring. „Az új CONNECT munkalámpákkal minden professzionális felhasználó számára hozzáférést biztosítunk a SCANGRIP kiváló munkalámpáinak előnyeihez, függetlenül attól, hogy a felhasználó általában milyen akkumulátort és elektromos kéziszerszámot szeretne.”

Forrás: scangrip.com

 

Kapcsolódó cikkek

Valeo ablaktörlő lapátok

Szereljen és nyerjen!

Garázsdoki rendel: Porsche Macan (95B)

Vadonatúj távolsági buszcsaládot mutatott be a Van Hool. A belga gyártó újdonsága minden szempontból hozza a kötelezőt, de egy kicsit talán meg is haladja az elvárásokat.

Utolérte a legnagyobb monstrumokat is a villanyosítás

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat