QS konferencia

QS Truck konferencia – Krakkó 2022. 11. 03-05

Tehergépjármű
2022.11.14.
2022-ben az Inter Cars nemzetközi szinten azt a döntést hozta, hogy további erőforrásokat csoportosít illetve fókuszál a Q-Service Truck nemzetközi haszongépjármű szervizhálózat promótálására és fejlesztésére. Ezzel a döntéssel összhangban 2022. november 3-5-ig megrendezésre került az első nemzetközi Q-Service Truck hálózati konferencia. Ezzel a döntéssel összhangban 2022. november 3-5-ig megrendezésre került az első nemzetközi Q-Service Truck hálózati konferencia. Magyarországról a hálózati partnerek több mint 80 %-a tudta magát szabaddá tenni és vett részt az eseményen.
A csütörtöki érkezést követően megtekinthették a partnereink Krakkó Óvárosát és egy nagyon finom vacsorával körített színvonalas előadást hallgathattak meg a világörökség részeként nyilvántartott sörfőzdében.
Pénteken délelőtt Wieliczka sóbányát jártuk végig. A több, mint 250 km-es járathosszból kb. 3 km volt ahol jártunk, de minden Q-Service Truck partnerünknek nagyon tetszett!
A délután programja pedig az új projekt körül forgott. A közös ebéd után, a projektet támogató beszállítók kiállításán vehettünk részt, majd egy szeparált prezentáció-meeting volt a tájékoztatás helyszíne. Este a közös program egy gálavacsorával végződött.
Közösen dolgozunk tovább a következő években is a Q-Service Truck nemzetközi haszongépjármű szervizhálózat sikerességén!

Kapcsolódó cikkek

Karosszéria emelés vs Felfüggesztés emelés: Melyik a megfelelő választás?

Van Hool felemelkedése és bukása

Prémium légszárító patronok OE minőségben a globális piacvezetőtől

Ez az új Astra HDX – az off-road Iveco T-Way speciálisabb rokona

Aki keres az talál!

Üzemanyagszűrő, a befecskendezési rendszer védőbástyája!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat