Q-Service Truck konferencia – Krakkó, 2022. 11. 03-05

2022-ben az Inter Cars nemzetközi szinten azt a döntést hozta, hogy további erőforrásokat csoportosít illetve fókuszál a Q-Service Truck nemzetközi haszongépjármű szervizhálózat promótálására és fejlesztésére.

Ezzel a döntéssel összhangban 2022. november 3-5-ig megrendezésre került az első nemzetközi Q-Service Truck hálózati konferencia. Magyarországról a hálózati partnerek több mint 80 %-a tudta magát szabaddá tenni és vett részt az eseményen.

A csütörtöki érkezést követően megtekinthették a partnereink Krakkó Óvárosát és egy nagyon finom vacsorával körített színvonalas előadást hallgathattak meg a világörökség részeként nyilvántartott sörfőzdében.

Pénteken délelőtt Wieliczka sóbányát jártuk végig.  A több, mint 250 km-es járathosszból kb. 3 km volt ahol jártunk, de minden Q-Service Truck partnerünknek nagyon tetszett!

A délután programja pedig az új projekt körül forgott. A közös ebéd után, a projektet támogató beszállítók kiállításán vehettünk részt, majd egy szeparált prezentáció-meeting volt a tájékoztatás helyszíne.

Este a közös program egy gálavacsorával végződött.

A visszajelzések alapján egy igazán jól sikerült rendezvény volt, amelyre hivatalosak voltunk és ahol partnereink nagyon jól érezték magukat!

Közösen dolgozunk tovább a következő években is a Q-Service Truck nemzetközi haszongépjármű szervizhálózat sikerességén!

2022.11.14.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat