COSTA RICA – 3. NAP 🏖

Utaz√≥ink a kalandos napok ut√°n most egy kicsit megpihentek, √©s mivel √ľgyfeleink a legjobbat √©rdemlik ez√©rt mi ezt is biztos√≠tjuk sz√°mukra. A Dream Las Mareas √ľd√ľlŇĎk√∂zpontot buja n√∂v√©nyzet √©s √©rintetlen strandok √∂vezik.

A nicaraguai hat√°r mind√∂ssze 15 perces aut√≥√ļtra helyezkedik el, m√≠g a nicaraguai Granada v√°rosa 1 √≥ra alatt el√©rhetŇĎ. A Dreams Las Mareas Costa Rica √ļsz√≥medenc√©kkel, tr√≥pusi kertekkel, csod√°latos lakoszt√°lyokkal v√°rta pihenni v√°gy√≥ kalandorainkat az El Jobo √©rintetlen mag√°nstrandj√°n. Az √ľd√ľlŇĎk√∂zpont minden eleg√°ns berendez√©sŇĪ lakoszt√°lya √ľlŇĎsarokkal, valamint a kertekre, a hegyekre vagy a Salinas-√∂b√∂lre ny√≠l√≥ erk√©llyel rendelkezik. Mindemellett bŇĎs√©ges reggeli eb√©d √©s vacsora v√°rta ŇĎket. ??

A sz√°ll√°shelytŇĎl mintegy 35 perces aut√≥√ļtra raftingol√°sra, valamint delfin- √©s b√°lnalesre is volt lehetŇĎs√©g√ľk.
√úgyfeleink sz√≠vesen vettek r√©szt a 10 √≥r√°s vadv√≠zi programon, amely egy √©letre sz√≥l√≥ √©lm√©nyt ny√ļjt. A Tenori foly√≥ egy esŇĎerdŇĎn kereszt√ľl folyik, √≠gy alkalmas kezdŇĎknek is, de nagy adrenalin l√∂ketre kell sz√°m√≠tani. A VI-os sk√°l√°n III-IV-es erŇĎss√©gŇĪ vadv√≠zi evez√©s, profi k√≠s√©rŇĎkkel t√∂rt√©nik, akik garant√°lj√°k a r√©sztvevŇĎk biztons√°g√°t. 12 km hossz√ļ foly√≥szakaszon kb. 2 √≥r√°ig tart a kaland. A nyugodt szakaszon √úgyfeleink √©lvezhetik a csod√°s esŇĎerdŇĎt, l√°thattak sok-sok √°llatot, fŇĎleg majmokat. Az egyed√ľl√°ll√≥ rafting t√ļra befejezŇĎ r√©sz√©n egy izgalmas 3,6 m√©ter es√©sŇĪ v√≠zes√©sen (Cascabel Falls) kellett lej√∂nni cs√≥nakkal. Amikor √úgyfeleink meg√©rkeztek az izgalmas rafting t√ļra v√©g√©re a foly√≥ kij√°ratn√°l, fel kellett m√©g m√°szniuk a 4×4-es j√°rmŇĪvekhez, hogy visszavigy√©k ŇĎket a canas-i t√ļrab√°zisra. Ezt k√∂vetŇĎen egy j√≥l meg√©rdemelt, finom Costa Rica-i tipikus eb√©det kaptak, hogy felt√∂ltŇĎdjenek.
Hamarosan viszont √ļjra √ļtnak indulnak √úgyfeleink  ??
2022.11.12.

Ezen a weboldalon s√ľtiket haszn√°lunk.
Adatvédelmi nyilatkozat