COSTA RICA – VIP UTAZÁS 2. NAP

Kalandoraink második nap ellátogattak az Arenal nemzeti parkba, ami egy egész napos programnak volt megtervezve mivel annyi gyönyörűséget és különlegességet rejt magában ez a csodálatos hely, hogy erre rá kellett szánni egy teljes napot.

 

A vadregényes trópusi erdőben a csodálatos élővilágon kívül összesen 16 híd található ebből 6 függőhíd. A leghosszabb ezek közül 97 méteres és a legmagasabb 25 méterre található a földfelszínétől. Nagy és teljesíthető kaland még a legbátortalanabbaknak is.
Ezen kívül még csokoládé kóstolás is volt, beépítve a túrába hiszen Costa Rica nem csak kávéjáról, hanem csokoládéiról is híres, így vétek lett volna kihagyni.
Ebéd után kezdődött egy lajhár les program. Arenal környéke jól ismert az állatvilág sokszínűségéről, azonban az egyik legnépszerűbb faj a lajhár.
A kirándulás során utazóinknak lehetőségük nyílt megcsodálni a két- és háromujjú lajhárokat, természetes környezetükben, amelyek a régió legnépszerűbb faja. Láthattak még sokszínű tukánt, kék mérgező dart békát, leguánokat és majmokat.
A nap végéhez közeledve még egy kiadós vacsora várta ügyfeleinket majd utána szabad foglalkozás következett.
Folytatás holnap … ?
2022.11.11.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat